Selfie Stick

#Selfie Stick: Barrice, η έκπληξη από το πουθενά!

music hunter

Πολλά πράγματα στην ζωή μας έρχονται ξαφνικά και απροσδόκητα, είτε είναι ευχάριστα είτε αρνητικά.. Το θέμα είναι να μπορούμε να τα διαχειριστούμε και να μπορέσουμε να μάθουμε και να χαρούμε που τα ζήσαμε! Θα μου πείτε τώρα, “τι σε έπιασε βρε άνθρωπε με τα φιλοσοφικά;”. Παίδες μου δεν φταίω, η έμπνευση μου έρχεται κι εμένα “Από Το Πουθενά”, έτσι όπως το έκανε επιτυχία ο Barrice, ο καλλιτέχνης που σημαδεύουμε με το Selfie Stick αυτής της εβδομάδας!

*

1. Τελικά η επιτυχία έρχεται “Από το πουθενά”;

Επιτυχία ΕΙΝΑΙ το “Απ’ το Πουθενά” 🙂 😛 😉
Η επιτυχία έρχεται με σκληρή δουλειά και πίστη. Δυστυχώς υπάρχουν κι άνθρωποι που είναι ευλογημένοι αλλά το αγνοούν. Ο έρωτας από την άλλη σχεδόν πάντα έρχεται Απ’ το Πουθενά.

2. Τα βήματα που κάνεις είναι θέμα τύχης ή επιλογής;

Δεν πιστεύω στην τύχη. Το Σύμπαν έχει την τάση να επαναφέρει την φυσική ισορροπία και οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κάνουν τις επιλογές τους. Όλοι έχουν την επιλογή κάποια στιγμή στην ζωή τους να εξελιχθούν. Είμαστε ότι σκεφτόμαστε.

3. Ποιο τραγούδι έχει χαραχτεί ως σταθμός στην ζωή σου;

Είναι πολλά. Δεν μπορώ να διαλέξω μόνο ένα. Από το Bad του Michael Jackson στο Cry me a river του Justin Timberlake. Απ’ το Next Episode του Dr. Dre μέχρι το Superman του Eminem. Τις 4 εποχές του Vivaldi στο Beach in Hawaii του Ziggy Marley. Το Όνειρο Ήτανε του Αλκίνοου στο Άντεξα του Σάκη και δεν τελειώνει ποτέ! Λατρεύω την Μουσική και μου δίνει ζωή κάθε μέρα!

4. Αν άλλαζες κάτι στην ζωή σου τι θα ήταν αυτό;

Τίποτα απολύτως. Είναι μια ασταμάτητη περιπέτεια και δεν βαριέμαι ποτέ. Ζω την κάθε στιγμή και είτε χαίρομαι είτε πονάω το απολαμβάνω γιατί την άλλη μέρα το κάνω τραγούδι και μένει για πάντα.

5. Ένα καλό κ ένα κακό στοιχείο του εαυτού σου;

Ήμουν πάντα εργατικός. Έχω κάνει πολλές δουλειές για να επιβιώσω από πιτσιρίκι και αυτό μου έδωσε πολλή εμπειρία. Αντιλαμβάνομαι την αξία που υπάρχει πίσω από ένα έργο και δεν φοβάμαι να κάνω δύσκολα πράγματα. Κι έτσι εξελίσσομαι. Καμία φορά απλά χάνω την αίσθηση του κινδύνου και αυτό με βάζει σε μπελάδες αλλά είναι σαν έχω κι έναν φύλακα άγγελο να προστατεύει και γλιτώνω. Περιπέτεια!

6. Πόσο music hunter είσαι;

Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει στη ζωή μου είναι πως Music is the Hunter και εγώ το θύμα… Απλά σαν τον γάτο
έχω κι εγώ μια περιέργεια που δεν έχει όρια οπότε μπλέκω. Με διαφορετικά είδη, νέους μουσικούς, παγκόσμιες τάσεις και φτου και πάλι από την αρχή.

*

Ήρθε η στιγμή να μας βγάλεις μία Selfie από το κινητό σου..

music hunter

*

Shhhh… It’s a secret…

Το ξέρατε ότι ο Barrice μιλάει μέχρι και τα Ποντιακά; Barrice να λελέβω σε!!

*

Ακούστε εδώ την τελευταία του επιτυχία “Απ’ το πουθενά”..

*

Ακολουθείστε τον αγαπημένο μας Barrice στα social media..

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

SoundCloud

 

© 2017, Panagiotis Vasiliadis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Vasiliadis

Ένα παιδί της δεκαετίας του 80 που όταν για πρώτη φορά είδε ραδιόφωνο κόλλησε μπροστά του για ώρες.. Οι ώρες μετά έγιναν χρόνια, τα χρόνια μετατράπηκαν σε χρόνια αγάπη για την μουσική, έτσι λοιπόν έφτασε να ασχοληθεί ακόμα πιο πολύ, έγινε dj - ραδιοφωνικό παραγωγός - μουσικός επιμελητής και δεν σταματάει ποτέ!

Leave a Comment