Selfie Stick

#Selfie_Stick: Courtney Parker, a girl who knows about jealous..

music hunter

  Σε μια περίοδο που οι σχέσεις περνάνε δύσκολα τότε η ζήλεια είναι κάτι που ανάβει τα αίματα, πόσες φορές έχουμε κάνει μέσα μας την ερώτηση, που μιλάει τώρα στο chat, γιατί άργησε 14′ να επιστρέψει πίσω, που κοιτάει όταν είναι δίπλα μου, από που ξέρει αυτόν/ή που μιλάει στον δρόμο; Πολλές βασανιστικές ερωτήσεις που μας κάνουν να “τρελαινόμαστε” ή μάλλον να “τρελλλλλλλλλαινόμαστε” (τα πολλά ‘λλλ’ είναι η έμφαση της ζήλειας!) 🧐 Όσο περνάει η ώρα του στοχασμού μου όμως, η μουσική είναι που μου δίνει την απάντηση, χαζεύοντας παράλληλα τα μουσικά δρώμενα ανακαλύπτω ότι μια γνώριμη προσωπικότητα τραγουδάει κάτι, δυναμώνω την ένταση στην τηλεόραση κι εκεί πιάνω τον στίχο “Jealous”. Έτσι λοιπόν, αντιλαμβάνομαι πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία, θεωρώ πως η στιγμή να ανακαλύψω μαζί σας την Courtney έφτασε, βγάζω το selfie stick, ανοίγω την κάμερα κι αρχίζω τις ερωτήσεις..

*

1. In what you are so “Jealous”?
The song jealous is about people being jealous of what they don’t have. But I’m saying love what you have and who you are and you don’t have to be jealous!

1.  Σε τι είσαι πολύ “ζηλιάρα”;

Το τραγούδι “Jealous” αναφέρεται σε ανθρώπους που ζηλεύουν αυτό που δεν έχουν. Αλλά αυτό που έχω να πω είναι να αγαπάς αυτό που έχεις και το ποιος είσαι και δεν χρειάζεται να ζηλεύεις.

2. Something that happened on stage and you won’t never forget..
I have had So many amazing and crazy experiences onstage. The best was seeing Michael Jackson before I danced onstage in Tokyo. And the funniest was falling onstage while singing with Sakis in Thessaloniki! That’s when I learned you have to be careful with the flowers!

2. Κάτι που σου συναίβει στην σκηνή και ποτέ δεν θα ξεχάσεις..

Είχα πάρα πολλές καταπληκτικές και τρελές εμπειρίες πάνω στην σκηνή. Η καλύτερα ήταν όταν είδα τον Michael Jackson πριν ανέβω να χορέψω στο Τόκιο. Και η πιο αστεία ήταν όταν έπεσα πάνω στην σκηνή όσο τραγουδούσα με τον Σάκη (Ρουβά) στην Θεσσαλονίκη! Τότε είναι που έμαθα πως θα πρέπει να είσαι προσεχτικός με τα λουλούδια!

3. With whom you would like to have a duet in the future?
Foureira and I have been trying for years to make a duet, so hopefully one day we can make that happen!

3. Με ποιον θα ήθελες να κάνεις ντουέτο στο μέλλον;

Με την Ελένη Φουρέιρα και προσπαθώ χρόνια να κάνω μαζί της ντουέτο, οπότε εύχομαι μια μέρα να συμβεί! (σ.σ. κι εμείς ευχόμαστε αυτή η ανάρτηση να βοηθήσει ☺️)

4. If you had the chance to change something that would be…
If I could change anything it would be racism, homophobia/transphobia and prejudice in general. I think if those thoughts didn’t exist life would be more beautiful.

4. Εάν είχες την δυνατότητα να αλλάξεις κάτι θα ήταν…

Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι θα ήταν ο ρατσισμός, η ομοφυλοφιλία/τρανσεξουαλοφοβία και την προκατάληψη γενικότερα. Πιστεύω πως αν δεν υπήρχαν αυτές οι “σκέψεις” η ζωή θα ήταν πολύ πιο όμορφη.

5. You always forget to…
Text back!!! I’m the worst lol. I’m trying to work on that!

5. Πάντα ξεχνάς να..

Στείλω απάντηση!!! Είμαι η χειρότερη χα χα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό!

6. How much Music Hunter you are?
I like to listen to music that my parents played or that I grew up on. So I don’t hunt for new music. My friends and sisters do that for me!

6. Πόσο Music Hunter είσαι;

Μου αρέσει να ακούω μουσική που έπαιζαν οι γονείς μου ή αυτή που έχω μεγαλώσει. Οπότε δεν κυνηγάω νέα μουσική. Αυτό το κάνουν οι φίλοι μου και οι αδερφές μου για μένα!

*

Κι εδώ ήρθε η στιγμή για selfie από το κινητό σου ..

music hunter

*

Shhhhh it’s a secret ..

Όταν βγαίνει για ποτό της αρέσει πολύ να ακούει RnB και να χορεύει με τις φίλες της ..

*

Έφτασε η στιγμή να παρουσιάσουμε και να ξανά ακούσουμε την τελευταία της επιτυχία “Jealous” ..

*

Βρείτε την Courtney στα social media ..

Facebook

Instagram

Spotify

© 2018, Panagiotis Vasiliadis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Vasiliadis

Ένα παιδί της δεκαετίας του 80 που όταν για πρώτη φορά είδε ραδιόφωνο κόλλησε μπροστά του για ώρες.. Οι ώρες μετά έγιναν χρόνια, τα χρόνια μετατράπηκαν σε χρόνια αγάπη για την μουσική, έτσι λοιπόν έφτασε να ασχοληθεί ακόμα πιο πολύ, έγινε dj - ραδιοφωνικό παραγωγός - μουσικός επιμελητής και δεν σταματάει ποτέ!

Leave a Comment