Selfie Stick

#Selfie Stick: Sergio T, δεν ρωτάει τι, αλλά απαντάει..

  Αααααααχ, πάει και το καλοκαίρι (για τους ρεαλιστές), τα κεφάλια μέσα τώρα, οι αισιόδοξοι απλά λένε πως κάνουν ένα break από τις διακοπές τους και απλά απολαμβάνουν την δουλειά τους με μερικές παύσεις στην παραλία. Άσε που χαίρονται γιατί έρχονται ακόμα πιο μαύροι πίσω.. (Κλαυσίγελος..)

 Το Selfie Stick μου ανοίγω για να ξεσκουριάσει και στοχεύω σε έναν άνθρωπο – καλλιτέχνη που η τρέλα του μας δίνει πολλές επιτυχίες! Έχουμε ακούσει κομμάτια του να παίζουν δυνατά στα κλαμπ, στα ραδιόφωνα, στα mp3 μας κλπ κλπ. Μας έχει χαρίσει όμορφες στιγμές και εμπειρίες που μπορεί να είναι αποθηκευμένες στα κουτάκια των αναμνήσεων. Ο λόγος για στον Sergio T! Τον στριμώξαμε στην γωνία και μας τα είπε όλα, Δεν ρώτησε τι, απλά απάντησε..

*

1. Πότε λες στον εαυτό σου “Never Give Up”?

Χαχα ωραία ! Ξεκινήσαμε με παγίδα ! Ευτυχώς όσο μεγαλώνω λιγοστεύουν οι φόρες που το λέω γιατί απογοητεύομαι πιο δύσκολα, λόγο των εμπειριών γίνεσαι πιο σκληρός και πέφτεις πιο δύσκολα, ελπίζω κάποια στιγμή να μου γίνει βίωμα και να μην χρειάζεται καν να το λέω !

2. Πως αντιμετωπίζεις ένα δύσκολο κοινό την ώρα που παίζεις;

Σίγουρα “you never give up” ! Προσπαθείς να τους βρεις και να τους μεταφέρεις τον παλμό της μουσικής σου ! Αυτό είναι και το δύσκολο κομμάτι της δουλειάς ενός dj, να μπορέσει να αποκωδικοποιήσει το κοινό και να καταλάβει τι θέλει να ακούσει ! Πρέπει να προσαρμοστείς , πάντα όμως μέσα στα όρια του στυλ σου σαν dj !

3. Με ποιο κομμάτι έχει “κολλήσει” τρελά αυτή την περίοδο?

Timmy Trumpet & Krunk – Al Pacino. Τρομερό κομμάτι και ταιριάζει άπειρα στην εποχή ! Είναι για μένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της έκφρασης “To The Point”.

4. Το πιο παράξενο μέρος που έχεις παίξει μουσική?

Σε ένα πριβέ πάρτι μέσα σε ένα δάσος όπου δεν υπήρχε ψυχή πέρα από εμάς ! Horror Party θα έλεγα !

5. Στιγμή αμηχανίας από εκδήλωση θαυμαστή;

Συνήθως όταν σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις και είσαι τελείως ανυποψίαστος ! Αλλά η πιο αμήχανη ήταν όταν ένα παιδί 14 χρονών ήρθε και μου είπε πως είμαι ο αγαπημένος του Έλληνας dj ! Πραγματικά αυτό με είχε φρικάρει !

6. Πόσο music hunter είσαι;

Αρκετά και κυρίως σε ποικίλα είδη μουσικής γιατί ακούγοντας συνέχεια διαφορετικά πράγματα σου έρχονται φρέσκες και καινοτόμες ιδέες !

*

Ε.. Ναι.. Η στιγμή της selfie έφτασε.. SMILEEEE!!

music hunter

*

Shhhhh it’s a secret ..

Το καλοκαίρι τον εντοπίσαμε να κάνει διακοπές και βουτιές στην Κέρκυρα ..

*

Ακούστε την τελευταία του επιτυχία από την Panik Records – Never Give Up

*

Βρείτε τον Sergio T στα Social Media ..

Facebook

Instagram

SoundCloud

YouTube

Spotify

Deezer

© 2017, Panagiotis Vasiliadis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Vasiliadis

Ένα παιδί της δεκαετίας του 80 που όταν για πρώτη φορά είδε ραδιόφωνο κόλλησε μπροστά του για ώρες.. Οι ώρες μετά έγιναν χρόνια, τα χρόνια μετατράπηκαν σε χρόνια αγάπη για την μουσική, έτσι λοιπόν έφτασε να ασχοληθεί ακόμα πιο πολύ, έγινε dj - ραδιοφωνικό παραγωγός - μουσικός επιμελητής και δεν σταματάει ποτέ!

Leave a Comment