Selfie Stick

#Selfie Stick: Παναγιώτης Πάλλης, το ένα μέρος των Stereo Soul κοντά μας!

music hunter

 Στην περίοδο που όλοι λέμε επιτέλους ήρθε το καλοκαίρι (το ποιο;) .. Λέμε τώρα, βρισκόμαστε στην αναζήτηση εξωτικής παραλίας, την εύρεση μιας καλής ομπρέλας (είτε ήλιου, είτε βροχής) και την αναζήτηση μιας καλής μουσικής επιλογής. Επειδή η διάθεση όμως μου έχει φέρει πολλά ρετρό ερεθίσματα, τύπου ένα κόκκινο παλιό φορητό ραδιοφωνάκι με την κεραία που φτάνει τα 3 μέτρα, μερικά πολύχρωμα πλαστικά κουβαδάκια που κάνουν παρέα δίπλα σε μία φουσκωτή σαμπρέλα κι ένα πλαστικό καφέ shaker, με ένα πιο καφέ καπάκι χωρίς τρύπα για καλαμάκι που κρύβει μέσα ένα φραπέ, κι επειδή η ανάγκη να ακούσω μια παλιά μελωδία με κάνει να θέλω να ορκιστώ στο ότι θα άκουγα άνετα κάτι από Αλέξια.. Γυρίζω πλευρό, γυρνάω τον διακόπτη στο ΟΝ και βγαίνει η ντίσκο διάθεση από μέσα.. Μουσικές νότες του “Ορκίσου” αρχίζουν να πλημμυρίζουν την παραλία και οι φωνές των Stereo Soul, εκεί είναι η στιγμή που σηκώνω το Selfie Stick κι ο πρώτος που πέφτω πάνω του είναι ο Παναγιώτης .. Εννοείται πως αμέσως άρχισα να του κάνω πολλές ερωτήσεις!

*

1. “Ορκίσου” πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες την πιο μεγάλη σου αμαρτία;

Μόλις χθες, που για μία ακόμα φορά περιδρόμιασα delivery food καταμεσίς της νύχτας ! 😛

2. Μία στιγμή που σε συγκίνησε πολύ;

Κάθε, μα κάθε στιγμή που εδώ και ένα χρόνο εισπράττουμε αναγνώριση, αγάπη και θαυμασμό από κόσμο κάθε ηλικίας, είτε στο δρόμο είτε μέσα από τα social media μας! Είναι τρομερά συγκινητικό και ενθαρρυντικό για την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει σε μια αγορά μικρή όπως η Ελληνική, με συγκεκριμένα ακούσματα και σε τόσο δύσκολη εποχή, να συνειδητοποιούμε ότι είχαμε και έχουμε “ρεύμα” στον κόσμο!

3. Αν η μουσική για σένα ήταν φαγητό τι γεύση θα είχε;

Μία πλούσια μεσογειακή σαλάτα: εξυγιαίνει, χωρίς να χάνει τη νοστιμιά της!

4. Μετά το X-Factor, τι;

Συμπληρώνουμε ένα χρόνο σαν πρωτοεμφανιζόμενοι στα μουσικά δρώμενα, έχοντας στο ενεργητικό μας μια low profile και σταθερή αρχή σε αυτά. Κάναμε ορισμένες συναυλίες το καλοκαίρι και τα Χριστούγεννα μαζί με τους Onirama και τους φίλους μας από το παιχνίδι και επιλεχθήκαμε για να ανοίξουμε τη συναυλία της Lara Fabian στο ΟΑΚΑ στα τέλη Σεπτέμβρη. Εμφανιστήκαμε μαζί με τους Onirama και τον Χρήστο Κυριαζή στο Anodos Live Stage για 2 μήνες το χειμώνα και τραγουδήσαμε σε 2 μεγάλα εταιρικά events. Μόλις πρόσφατα συμμετείχαμε σε μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στο Κολέγιο Αθηνών, σε σκηνοθετική επιμέλεια Δημήτρη Μαλισσόβα, και ανοίξαμε τη συναυλία του Athens Pride 2017. Παράλληλα με όλα αυτά, είχαμε τηλεοπτική παρουσία με συνεντεύξεις σε εκπομπές όπως το “The 2Night Show” και με musical guest εμφανίσεις όπως 2 φορές στο “Στην Υγειά Μας”. Τέλος, κυκλοφορήσαμε 2 singles, το “Οι Φόβοι του Πρίγκιπα” με τη συμμετοχή του Θοδωρή Μαραντίνη το Δεκέμβριο, και το “Ορκίσου” του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου μόλις πριν λίγες ημέρες, για το οποίο έρχεται σύντομα και videoclip! Έπονται νέες συνεντεύξεις και εμφανίσεις, για όποιον/α μας παρακολουθεί και ενδιαφέρεται, και όλα ποστάρονται στα social media μας, όπου έχουμε χιλιάδες ακολούθους και είμαστε καθημερινά ενεργοί:
⦁ Facebook page: Stereo Soul ( https://www.facebook.com/StereoSoulOfficialPage )
⦁ Instagram account: stereosoul.official ( https://www.instagram.com/stereosoul.official/ )
⦁ Twitter account: _StereoSoul_ ( https://twitter.com/_StereoSoul_ )

5. Πως γεμίζεις τον ελεύθερο χρόνο σου;

Με άφθονη μουσική, εξόδους, χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, διάβασμα και πρόσφατα επανέφερα στη ζωή μου τη γυμναστική μετά από 10 χρόνια αποχής!

6. Πόσο Music Hunter είσαι;

Ασίγαστος!!!

*

Βγάλε μας μια selfie από το κινητό σου ..

music hunter

*

Shhhhh it’s a secret ..

Το ξέρετε ότι η αγαπημένη του επιλογή στον καφέ τώρα το καλοκαίρι είναι ένας παγωμένος freddo espresso μέτριος;

*

Ακούστε την νέα τους επιτυχία “Ορκίσου” ..

Βρείτε τον Πάνο από τους Stereo Soul στα επίσημα προφίλ τους..

Facebook

Instagram

Twitter

© 2017, Panagiotis Vasiliadis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Vasiliadis

Ένα παιδί της δεκαετίας του 80 που όταν για πρώτη φορά είδε ραδιόφωνο κόλλησε μπροστά του για ώρες.. Οι ώρες μετά έγιναν χρόνια, τα χρόνια μετατράπηκαν σε χρόνια αγάπη για την μουσική, έτσι λοιπόν έφτασε να ασχοληθεί ακόμα πιο πολύ, έγινε dj - ραδιοφωνικό παραγωγός - μουσικός επιμελητής και δεν σταματάει ποτέ!

Leave a Comment