Selfie Stick

#Selfie Stick: Dj Kon Cept, that’s the meaning of a non stop artist!

   Ένας καλλιτέχνης νεοσύστατος στο ευρύ κοινό γίνεται ο στόχος για το Selfie Stick αυτής της εβδομάδας. Ήταν λίγο δύσκολο να τον πετύχουμε μιας και οι υποχρεώσεις του τον πηγαινοφέρνουν στην Κύπρο πολύ συχνά. Καταφέραμε να τον εντοπίσουμε κάπου στην Αθήνα και δεν χάσαμε την ευκαιρία.. Κάποιος που τον γνωρίζει καλύτερα με τον καιρό καταλαβαίνει ότι δεν είναι μόνο ένας dj αλλά και πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να φανταστεί. Ασχολείται με την παραγωγή (φυσικό με τόσες δικές τους επιτυχίες), έχει πιάσει μικρόφωνο (έχουμε πάρει κι ένα μικρό δείγμα όπως στο Dirty Talk με την Shaya), κατέχει τις γνώσεις και την πείρα του ηχολήπτη καθώς και του ενορχηστρωτή. Το άστρο του άρχισε να λάμπει από πιο μικρή ηλικία μιας κι έχει βρεθεί δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα. Όπως αυτά της Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Σάκη Ρουβά κι άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες. Φυσικά θα είχε πολλές ιστορίες να μας διηγηθεί για τις εμπειρίες του στα νυχτοπερπατήματα αλλά εμείς θα μάθουμε παρακάτω κι άλλες πτυχές του..

   Ας δούμε τελικά τι είπε στο Selfie Stick του Music Hunter ..

*

1. Σε τι λες “Non Stop..”?

  • Στην απλή μεν αλλά αληθινή αγάπη κάθε μορφής και έντασης. Και στη μουσική που για μένα είναι μια ανάγκη έκφρασης.

 

2. Κάτι ακραίο που έχεις κάνει για να πετύχεις τον στόχο σου;

  • Δεν είμαι άνθρωπος των ακραίων πράξεων. Τους στόχους μου τους πετυχαίνω με επιμονή, υπομονή και με το να δίνω το 100% του εαυτού μου. Δεν φτάνω σε ακραίες πράξεις, απλά εξωτερικεύω αυτό που αγαπώ. Και ότι γίνεται με αγάπη  βρίσκει το δρόμο του.

 

3. Με τι “καίγεσαι” στον ελεύθερο χρόνο σου;

  • Αν και είναι λίγος ο ελεύθερος μου χρόνος τον αφιερώνω στην οικογένειά μου. Στους φίλους που έχουν γίνει πλέον οικογένειά μου και είναι πηγή προσωπικής αναζωογόνησης και ευτυχίας. Και βέβαια στη γυμναστική και στα σπορ που αγαπώ ιδιαίτερα.

 

4. Μία αδυναμία σου;

  • Έχω πολλές αδυναμίες, αλλά σίγουρα η μεγαλύτερη μου αδυναμία, από μικρός, είναι η μουσική.

 

5. Με ποιον deejay θα ήθελες να κάνεις ντουέτο – συνεργασία;

  • Είναι διάφοροι DJ που κατά καιρούς Θαυμάζω δουλειές τους αλλά και DJ set τους. Όπως επίσης και πολλοί dj/παραγωγοί που χωρίς δεύτερη σκέψη θα έμπαινα στο στούντιο να δημιουργήσουμε μαζί. Και εδώ θα σε πάω κάποια χρόνια πίσω στους Massive Attack, Moby αλλά και άλλους….

 

6. Πόσο Music Hunter είσαι; 

  • Είμαι πολύ Music Hunter. Θα ακούσω τα πάντα, Θα φιλτράρω τα πάντα, αλλά θα κρατήσω αυτά που μου αρέσουν και θα αφοσιωθώ Non Stop στο να δημιουργήσω καινοτόμες μουσικές προτάσεις που αντιπροσωπεύουν πρώτα απ’ όλα εμένα.

*

Ξέρουμε ότι αυτή την στιγμή εκεί που είσαι παίζεις και μουσική παράλληλα, βγάλε μας μια selfie με το κινητό σου μέσα από το dj booth..

music hunter

*

Ακούστε την τελευταία του επιτυχία “Non Stop” σε συνεργασία με την Giorgina..

*

Shhhhh… It’s a secret..

  • Το ξέρατε ότι 1η Οκτωβρίου είχε βρεθεί στο Musical “Μόλις Χώρισα” όπου έχει αναλάβει την μουσική επιμέλεια και ενορχήστρωση της παράστασης..

*

Ακολουθείστε τον στα social media και μείνετε πάντα ενημερωμένοι..

Facebook

Instagram

SoundCloud

YouTube

LinkedIn

Twitter

Heaven Music

© 2016, Panagiotis Vasiliadis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Vasiliadis

Ένα παιδί της δεκαετίας του 80 που όταν για πρώτη φορά είδε ραδιόφωνο κόλλησε μπροστά του για ώρες.. Οι ώρες μετά έγιναν χρόνια, τα χρόνια μετατράπηκαν σε χρόνια αγάπη για την μουσική, έτσι λοιπόν έφτασε να ασχοληθεί ακόμα πιο πολύ, έγινε dj - ραδιοφωνικό παραγωγός - μουσικός επιμελητής και δεν σταματάει ποτέ!

1 Comment

  • Ευχαριστώ πολύ για την όμορφη μας κουβέντα !!! Για τα καλά σας λόγια !!!
    Καλές επιτυχίες στο υπέροχο …Music Hunter !!!!

Leave a Comment