Selfie Stick

#Selfie Stick: Χρήστος Παυλάκης, εκεί που το ταπεινό συναντά το πεντάγραμμο..

music hunter

  Στο Selfie Stick φυσικά χωράνε και τα νέα ονόματα, αυτά που σίγουρα στο μέλλον θα απασχολήσουν το κοινό. Αν κι εδώ που τα λέμε σίγουρα το απασχολούν ακόμα και τώρα. Στρέφω το σημάδι της κάμερας στον Χρήστο Παυλάκη, ένα πραγματικά ταπεινό παιδί, ευγενικό και με πολύ αγάπη που ξεχειλίζει από μέσα του για την μουσική. Γεννημένος 17 Μαΐου – Ταύρος δηλαδή – στον Καναδά και μεγαλωμένος στην καρδιά της Αθήνας. Με σπουδές πάνω στην φιλοσοφική ενώ την ίδια στιγμή γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο του με πολύ μελέτη και δουλειά στην μουσική αλλά την φωνητική και το πιάνο. Μπορεί επίσης να τον ξέρετε και για την εμπειρία του που είχε προς τα τέλη του 2015 στην Πράγα. Εκεί που η Madonna στην συναυλία της τον ανέβασε στην σκηνή..??!! Κάτι θα είχατε ακούσει, δεν μπορεί!! Ακούσατε δεν ακούσατε πάντως εμείς πάμε να δούμε τι μας είπε στο Selfie Stick αυτής της εβδομάδας..

*

1. Συμπλήρωσε την φράση: “Μόνος τα σπάω, κάθε φορά που ..”

  • Κατ’αρχήν προσπαθώ να μην έχω τόσο ακραία ξεσπάσματα όσο περιγράφει το τραγούδι. Αλλά όταν κάποιος είναι ερωτευμένος, το αίμα βράζει και οι αντιδράσεις είναι ακραίες. Είμαι και λίγο έντονος σαν χαρακτήρας οπότε γενικά προτιμώ να απομονώνομαι και … “μόνος να τα σπάω”!

2. Σε τι θα έδινες ένα μεγάλο τέλος;

  • Σε μια σχέση που θα είχε προδοσία. Είναι κάτι που δεν μπορώ εύκολα να συγχωρήσω.

3. Τι σε εκφράζει περισσότερο;

  • Η μουσική και το τραγούδι. Όταν ήμουν μικρότερος είχα αδυναμία και στην υποκριτική. Αλλά τα συναισθήματα που νιώθω με το τραγούδι δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα άλλο.

4. Ποιο τραγούδι θα ήταν πρόκληση για σένα να ερμηνεύσεις;

  • Ένα καλό λαϊκό τραγούδι. Μπορεί να σε εκπλήξω αλλά θα ήθελα πολύ να τραγουδήσω “Ο δικός μου ο δρόμος μ’έχει χρόνια διαλέξει, στην οδό γράφει μόνος επικίνδυνη λέξη”. Κομματάρα! Θεοφάνους – Δρούτσα – Τερζής και το αποτέλεσμα μαγεία!

5. Μοιράσου μαζί μας μια μοναδική στιγμή την ώρα της δουλειάς σου!

  • Η πιο πρόσφατη έντονη στιγμή από δουλειά ήταν τα γυρίσματα που κάναμε για την οπτικοποίηση του καινούριου μου τραγουδιού “Μόνος τα σπάω'” όταν σύμφωνα με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άλεξ Κωνσταντινίδη έπρεπε να έρθω πολύ κοντά με τη κοπέλα που έπαιζε στο clip, τη Μις Τουρισμός Κωνταντίνα Βαλσαμή. Ήταν μια έντονη αλλά και ευχάριστη εμπειρία (γέλια).

6. Πόσο Music Hunter είσαι;

  • Extreme Music Hunter: Let’s lose ourselves in the music…And keep up the goodwork!

*

Κι αυτό το σημείο είναι που πρέπει να αφήσεις για λίγο το μικρόφωνο και να μας βγάλεις μία σου selfie..

music hunter

*

Shhhh… It’s a secret…

Ένα μεγάλο πάθος του Χρήστου είναι τα τατουάζ, στο μέλλον σίγουρα θα τον δούμε με περισσότερα!

*

Ακούστε την τελευταία του επιτυχία Αλήθεια ή Ψέμα..

*

Ακολουθείστε τον Χρήστο στα social media..

Facebook

YouTube

Instagram

Twitter

 

© 2016, Panagiotis Vasiliadis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Vasiliadis

Ένα παιδί της δεκαετίας του 80 που όταν για πρώτη φορά είδε ραδιόφωνο κόλλησε μπροστά του για ώρες.. Οι ώρες μετά έγιναν χρόνια, τα χρόνια μετατράπηκαν σε χρόνια αγάπη για την μουσική, έτσι λοιπόν έφτασε να ασχοληθεί ακόμα πιο πολύ, έγινε dj - ραδιοφωνικό παραγωγός - μουσικός επιμελητής και δεν σταματάει ποτέ!

Leave a Comment