Selfie Stick

#Selfie Stick: Άρης Πλασκασοβίτης, ένα ταλέντο γεμάτο εκπλήξεις!

music hunter

Η μέρα που όλοι περιμένουν έφτασε, βγάζω το selfie stick κι αυτή την φορά βλέπω το πρόσωπο του Άρη Πλασκασοβίτη. Ένα παιδί γεμάτο ενέργεια, με πολλά γεγονότα σταθμούς στο βιογραφικό του. Ερχόμενος από το αγαπημένο και λατρεμένο νησί της Κέρκυρας, με την ιστορία των καλλίφωνων φορτωμένη στην πλάτη του έφτασε στην Αθήνα. Τον έχουμε δει στην τηλεόραση και στο θέατρο. Ευρέως γνωστός έγινε μέσα από το riality του Greek Idol, από τότε δεν σταματάει να απασχολεί τον κόσμο ευχάριστα και να μοιράζει απλόχερα μέσα από το ταλέντο του συναισθήματα και στιγμές που μας κάνουν καλύτερους.

Και κάπως έτσι βγαίνει η φωνή της συνείδησης και μου λέει.. “Σταμάτα να μακρηγορείς” και την ακούω με ευλάβεια, ας διαβάσουμε παρέα τι μας απάντησε..

*

1. Άλλαξε τον στίχο .. “Όλα ένα – ένα οδηγούν…”

* Θέλω να το κάψω λίγο το τραγουδάκι μου, μπορώ;

«Όλα ένα – ένα οδηγούν…. Στη φτέρνα!»

Εεε; Όχι; Χαχα!

2. Αν έπρεπε να διαλέξεις θα επέλεγες πρόζα ή τραγούδι;

* Τα αγαπώ και τα δυο πάρα πολύ αν και η πρόζα που δουλεύω συνήθως είναι πάνω στα μιούζικαλ και όχι πάντα ”αυθεντική” πρόζα αλλά η μουσική και το τραγούδι γεμίζουν λίγο περισσότερο το μαγαζάκι της καρδιάς μου!!!

3. Αγαπημένο σου παιδικό παιγνίδι;

* Τρελαινόμουν για το κρυφτό και για εξερευνήσεις σε εγκαταλελειμμένα κτήρια κλπ…. Και ένα άλλο δικό μας παιχνίδι που φτιάχναμε με τους φίλους μου! Το «Νυχτερινό» έτσι το λέγαμε!!! Κρυβόταν μια ομάδα σε θάμνους, πίσω από αμάξια και διάφορες άλλες κρυψώνες και δυο, τρία άτομα έψαχναν να βρουν το ζητούμενο στοιχείο! Στη διαδρομή τους, τρόμαζαν αρκετά μπορώ να πω, χαχα!

4. Κάτι που σου λείπει πολύ;

* Τα πολύ όμορφα παιδικά μου χρόνια στη γειτονιά μου στη Κέρκυρα!!!!

Ξέγνοιαστος!!!!

5. Με ποιον θα έτρεμες να κάνεις ντουέτο;

* Με κανέναν! Νομίζω κάθε συνεργασία που πραγματοποιείται και φέρνει στην επιφάνεια το πάντρεμα δυο φωνών, συναισθημάτων, εμπειριών και κοινού πάθους για αυτό που αγαπούν, μόνο τρέμουλο δε μου προκαλεί!!! Δημιουργία και όρεξη για δουλειά να υπάρχει… κι αν φυσικά είχα ένα ντουέτο ας πούμε με την Έλενα Παπαρίζου, μόνο ενθουσιασμό θα ένιωθα, μαθητής και έτοιμος να ρουφήξει το μυαλό μου τις εμπειρίες της!

6. Πόσο music hunter είσαι;

* Δε ξέρω πραγματικά! Πρέπει να ακούσω κάτι πάρα πολύ καλό για να το ακολουθήσουν τα αυτιά μου ξανά και ξανά!! Ενημερώνομαι βασικά αλλά δύσκολα κολλάω κάπου! Θεωρώ τον εαυτό μου old fashioned!!! Ella Fitzgerald, Etta James, 90’s, Queen, M.J μπλα μπλα μπλα… All time classic!!!

*

 – Τώρα μείνε εκεί που είσαι και βγάλε μας μία αυθόρμητη selfie από το κινητό σου.

music hunter

*

Shhhh it’s a secret..

Ο Άρης πέρασε ένα μέρος του καλοκαιριού του στην Τζιά (2016)

*

Ακούστε την επιτυχία του Να Ήταν Ψέμα..

*

Ακολουθήστε τον στα social media..

Facebook

Twitter

YouTube

Instagram

© 2016, Panagiotis Vasiliadis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Vasiliadis

Ένα παιδί της δεκαετίας του 80 που όταν για πρώτη φορά είδε ραδιόφωνο κόλλησε μπροστά του για ώρες.. Οι ώρες μετά έγιναν χρόνια, τα χρόνια μετατράπηκαν σε χρόνια αγάπη για την μουσική, έτσι λοιπόν έφτασε να ασχοληθεί ακόμα πιο πολύ, έγινε dj - ραδιοφωνικό παραγωγός - μουσικός επιμελητής και δεν σταματάει ποτέ!

Leave a Comment