Selfie Stick

#Selfie Stick: Άγγελος Λέπουρης, το όνομα και η φωνή που σε ταξιδεύει στον Παράδεισο…

music hunter

Είναι η βδομάδα που ξεκινάει με το πιο κοντινό φεγγάρι μετά από 70 χρόνια.. Φωτίζει τόσο πολύ που πλέον κάποιος μπορεί να βρει πολύ εύκολα τα μονοπάτια για τα αστέρια που ψάχνει να βρει. Αυτή την φορά είδα ένα μονοπάτι φρεσκο σχηματισμένο, δεν χρειάστηκε να πάω πολύ μακρυά για να δω ποιον κρύβει στο τελείωμα του όπως επίσης δεν χρειάστηκε και φλας για να μπορέσω να τον “φωτογραφήσω” με το Selfie Stick.. Το όνομα που γυρίζει για να σου μιλήσει είναι εύκολο να αποτυπωθεί στην μνήμη.. Είναι ο Άγγελος Λέπουρης που ήρθε στην παρέα του Music Hunter και είναι η ευκαιρία να τον γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα..

*

1. Παίξε κι άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού σου .. “σου μιλώ για…”

Απ. Να αλλάξω τους στίχους του τραγουδιού μου…??? Με τίποτα… Πιστεύω πραγματικά ότι οι στίχοι του κομματιού, που έχει γράψει η Ευανθία Μάγνη, απλά δε μπορείς και δεν πρέπει να τους πειράξεις!!! Γι’ αυτό λοιπόν απλά θα τους επαναλάβω, έτσι όπως αρμόζει να κάνουμε στους ωραίους στίχους. “Μου μιλάς για μία βραδιά, σου μιλώ γι’ αγάπης φιλιά, παίζεις κρυφτό και δεν έχεις καιρό. Δυο κορμιά που θέλουν λαθραία, μια βραδιά χωρίς γυρισμό”.

2. Τι θαυμάζεις στην μουσική;

Απ. Αυτό που θαυμάζω στη μουσική είναι ο μαγικός της τρόπος! Αυτός δηλαδή ο τρόπος, που σε κάνει να της εξομολογηθείς τα πάντα, να σε καταλαβαίνει και να είναι παρόν σε όλες σου τις στιγμές και μέσα από τα τραγούδια της να καταφέρνει να σε συμβουλεύει, να σε συντροφεύει, να σε διασκεδάζει, να σε ηρεμεί, να σε ταξιδεύει και να σου δίνει υπερβολικό οξυγόνο για να αναπνέεις, κάθε φορά που το χρειάζεσαι. Το τραγούδι είναι ο άμεσος τρόπος έκφρασης όλων αυτών των συναισθημάτων που σου δημιουργεί η μουσική.

3. Κάτι που σε κάνει να νιώθεις παιδί;

Απ. Μ’ αρέσει πολύ να βλέπω κινούμενα σχέδια! Δεν ξέρω αν πιάνεται αυτό? Χαχαχα Όχι, αλήθεια είναι! Εδώ που τα λέμε και ποιος δε βλέπει..?!

4. Πιο ήταν το πρώτο τραγούδι που θυμάσαι να ερμηνεύεις;

Απ. Νομίζω ότι πρέπει να ήταν το “Είσαι Εδώ”, από Χατζηγιάννη. Μ’ άρεσε από την πρώτη στιγμή που τ’ άκουσα.

5. Τι δεν αποχωρίζεσαι ποτέ;

Απ. Δεν αποχωρίζομαι ποτέ το κινητό μου! Όχι, λόγω του ότι είμαι εξαρτημένος ή ότι είμαι συνέχεια στο internet, κάθε άλλο θα έλεγα. Απλώς το θεωρώ πολύ σημαντικό, ειδικά για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης!

6. Πόσο Music Hunter είσαι;

Απ. Αυτό ειδικά δεν μπορώ το μετρήσω! Πάρα πολύ! Ή μάλλον καλύτερα, ππππάάάάρρρραααα ππππποοοοολλλλλύύύύύύύ! Ελπίζω να καταλάβατε, χαχαχα! Ακούω όλη μέρα μουσική! Όλα τα είδη και μ’ αρέσει πολύ να ακούω ωραία και ολοκληρωμένα τραγούδια και ειδικά μπαλάντες!

*

Κι εδώ που τα λέμε ήρθε η ώρα για την Selfie.. Πιάσε το κινητό και ξεκίνα..

music hunter

*

Shhhh… It’s a secret…

Η ευαισθησία του Άγγελου τον έφερε να δίνει το παρόν στην εκδήλωση κατά του καρκίνου του μαστού στην Γιορτή Ζωής που έλαβε μέρος στο παλιό Δημαρχείο της Γλυφάδας..

*

Ακούστε την τελευταία του επιτυχία “Παίζεις Κρυφτό” ..

*

Ακολουθείστε τον στα social media..

Facebook

Twitter

Instagram

YouTube

© 2016, Panagiotis Vasiliadis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Vasiliadis

Ένα παιδί της δεκαετίας του 80 που όταν για πρώτη φορά είδε ραδιόφωνο κόλλησε μπροστά του για ώρες.. Οι ώρες μετά έγιναν χρόνια, τα χρόνια μετατράπηκαν σε χρόνια αγάπη για την μουσική, έτσι λοιπόν έφτασε να ασχοληθεί ακόμα πιο πολύ, έγινε dj - ραδιοφωνικό παραγωγός - μουσικός επιμελητής και δεν σταματάει ποτέ!

Leave a Comment