Fresh

Ο Marti Pellow των Wet Wet Wet επιστρέφει με νέο Top-10 άλμπουμ

Written by Tasos P.

Ο Marti Pellow έχει συνδέσει το όνομά του με το διάσημο συγκρότημα των Wet Wet Wet.

Το συγκρότημα είχε σχηματιστεί το 1982 και διαλύθηκε το 2007 έχοντας σημειώσει αρκετές σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του όπως τα τραγούδια Love Is All Around (#1 στη Μ.Βρετανία), Wishing I Was Lucky, Sweet Little Mystery, Goodnight Girl (#1 στη Μ.Βρετανία) κλπ.  όμως πριν από τέσσερα χρόνια ο Pellow ανακοίνωσε πως φεύγει από το συγκρότημα επειδή ήθελε να αφοσιωθεί στη δικιά του καριέρα τόσο ως solo artist όσο και ως ηθοποιός.

Μάλιστα μέσα στο 2021 το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το 9ο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο «The Journey» μετά από απουσία 14 χρόνων χωρίς όμως τον Marti Pellow αλλά με lead singer το πρώην μέλος του επίσης γνωστού συγκροτήματος από το 2000 Liberty X, Kevin Simm.

Αυτήν την εβδομάδα ο 56χρονος Marti Pellow κυκλοφορεί το 12ο solo άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο Stargazer.

Το προηγούμενο με τίτλο Mysterious είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017  και ανέβηκε μέχρι το #54 των Βρετανικών Charts.

Ο ίδιος έχει δηλώσει για το άλμπουμ :

I believe ‘Stargazer’ is about imagination, every day is a school day in songwriting, and that’s what this album took me back to. It was a big learning process.

Το άλμπουμ μάλιστα βρίσκεται- σύμφωνα με τις πρώτες πωλήσεις- στο Top-10 του επίσημου chart των άλμπουμς στη Μ.Βρετανία κάτι που έχει να πετύχει ως solo artist από το 2001 που είχε κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Smile” που έφθασε μέχρι το #7.

Tracklisting:
1. Stargazer
2. New York Angel
3. Don’t Be Scared
4. Hey You
5. Teenage Rebel
6. Diamond
7. Urban Alligator
8. It’s OK
9. Mystic Wonderland
10. Love Me Tonight
11. When We Were Lovers
12. These Are The Days
13. Black Horse

© 2021, Tasos P.. All rights reserved.

About the author

Tasos P.

Από μικρός λάτρης των νέων κυκλοφοριών και των charts. Δικηγόρος, συνθέτης και μέλος της κριτικής επιτροπής των Grammy Awards στην Αμερική.

Leave a Comment