Με ένα καταιγιστικό live 2,5 ωρών, η κατά τα 3/5 κλασσική σύνθεση των Guns’N’Roses (Axl-Slash-Duff) εμφανίστηκε ξανά μαζί μετά απο 23 χρόνια,στη σκηνή του Τ-Μobile Arena του Las Vegas,μπροστά σε ένα sold out κοινό 20.00 ατόμων τη νύχτα της Παρασκευής που μας πέρασε.

Ο πρόσφατος τραυματισμός του Axl στο πόδι,κατά τη διάρκεια μιας μικρής συναυλίας-“ζεστάματος” στο club “Troubadour” του L.A. πρίν μια βδομάδα,καθώς και η επέμβαση που τελικά χρειάστηκε,δεν πτόησαν τον 54χρονο πια rock star, o οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή πάνω σε έναν ειδικά διαμορφωμένο θρόνο,τον οποίο του δάνεισε ο τραγουδιστής των Foo Fighter,Dave Grohl,ο οποίος είχε παρόμοιο ατύχημα πριν 1 χρόνο.

Οι εμφανίσεις του συγκροτήματος το επόμενο διάστημα,περιλαμβάνουν 2 συναυλίες στο Coachella Festival,καθώς και μια περιοδεία σε στάδια των Ηνωμένων Πολιτειών για δυο μήνες . Η αμοιβή του ιστορικόυ ροκ συγκροτήματος, ψιθυρίζεται ότι αγγίζει τα 3 εκατομμύρια δολλάρια ανά συναυλία!!axl

© 2016, Christos Stamelos. All rights reserved.

About the author

Christos Stamelos

Η μουσική παίζει σπίτι του ακόμα κι όταν λείπει. Λατρεύει τη μαύρη μουσική των 70's, το hard rock και σιχαίνεται τα μπουζουκοποπ και τη γιουροβίζιον . Οι φίλοι του τον φωνάζουν "guru",αλλά ως DJ προτιμά να εμφανίζεται με τ'όνομα του.

Leave a Comment