Greek

Γνωρίστε τον Γιώργο Μηλιώτη | Νέο τραγούδι “Κύκλος”

Written by Tasos P.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Γιώργου Μηλιώτη με τίτλο “Κύκλος”

Ο Γιώργος Μηλιώτης δεν ξεχωρίζει μόνον για τα αστεία video του στο Tik Tok που συγκεντρώνουν αρκετές χιλιάδες views (με το ψευδώνυμο Gobolinogr)

Έχει ασχοληθεί με το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη σκηνοθεσία, τη διαφήμιση, την τηλεόραση, το σενάριο, τη στιχουργική, τη φωτογραφία, το τραγούδι…

Με καταγωγή από τη Σάμο, σπούδασε στο τμήμα σκηνοθετών της σχολής κινηματογράφου – τηλεόρασης Κ.Ε.Α, στην ανωτέρα σχολής δραματικής τέχνης «Δήλος» στην Αθήνα και επίσης έχει κάνει και σπουδές μουσικής-τραγουδιού στο Ωδείο “Αμαντέους”.

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές “Big Bang”(Mega), “Ο τελευταίος Παράδεισος” (Alpha), “Ακροβατώντας”(Alpha), “Άνω Κάτω Τελεία” (NET) ενώ στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει  στις μικρού μήκους ταινίες “Styx”, “Jellyfish” και “Τέλος Χρόνου”, όπου έχει υπογράψει και το σενάριο.

Στο θέατρο υπήρξε ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας “Άλως ART” με την πρώτη τους παράσταση, η “Άλως LOVE” το 2010 να σημειώνει επιτυχία.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αρχαίου δράματος, κινησιολογίας, φωτογραφίας, δραματοθεραπείας κι έχει καταλάβει πρακτικές προσωπικής ανάπτυξης όπως HathaYoga, Reikiκ.ά.

Ο ίδιος έχει βραβευθεί σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας για τη σειρά φωτογραφιών του “Διαδρομές”  και επίσης έχουν εκτεθεί φωτογραφίες του στην αίθουσα του Αττικού Μετρό στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών δια-ροές 2006.

Δισκογραφικά έχει κυκλοφορήσει τρία singles, ένα για κάθε εποχή του χρόνου, “Το Ρόδι” το 2016, το “Φόρα Με” το 2017 και το “Τέλμα” το 2018

Αύριο κυκλοφορεί το τέταρτο digital single του με τίτλο “Κύκλος” σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

 

Με μια δόση αισιοδοξίας περιγράφει στο νέο του τραγούδι «Κύκλος» την αναπόφευκτη ροή των πραγμάτων και πώς αυτή φωτίζεται όταν κάτι καινούριο πάει να ξεκινήσει. Όπως συνέβη και στα προηγούμενα τραγούδια του, ο «Κύκλος» σηματοδοτεί την Άνοιξη γι’ αυτό και κυκλοφορεί τον Μάρτιο από τη Blunatic Records.  Σε στίχους δικούς του αλλά και μουσική, την οποία συνυπογράφει με τον Άρη Τσουκαντά και την Έλμα Καφετζιδάκη προτείνει ένα μουσικό μοτίβο, το οποίο θυμίζει αρκετά θέατρο και κινηματογράφο, επηρεασμένος σαφώς από τις σπουδές του στην υποκριτική και τη σκηνοθεσία. Πρόκειται για μια δουλειά με πολύ μεράκι, η οποία σίγουρα θα αγαπηθεί απ’ όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό αλλά και συνάμα γνώριμο, που θα τους παρασύρει και γιατί όχι θα τους ξεσηκώσει.

Δείτε την πρεμιέρα του τραγουδιού

Μουσική: Άρης Τσουκαντάς, Έλμα Καφετζιδάκη, Γιώργος Μηλιώτης

Στίχοι: Γιώργος Μηλιώτης

Ενορχήστρωση: Άρης Τσουκαντάς

Φωνητικά: Χριστίνα Γεωργίου

Έπαιξαν οι μουσικοί: Άρης Τσουκαντάς, Ναταλία Κωτσάκη

Ηχοληψία, μίξη, mastering: Jam2Studio

Εξώφυλλο: Παναγιώτα Μάστορη

Social Links

Facebook

YouTube

Instagram

Tik Tok

© 2022, Tasos P.. All rights reserved.

About the author

Tasos P.

Από μικρός λάτρης των νέων κυκλοφοριών και των charts. Δικηγόρος, συνθέτης και μέλος της κριτικής επιτροπής των Grammy Awards στην Αμερική.

Leave a Comment