#Fresh: O Kid Cudi επιστρέφει με νέο album!

Music Hunter

Το “Passion, Pain & Demon Slayin” είναι το επικείμενο 60 studio album του Kid Cudi που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από την Republic Records.

Σχετικά με το νέο album, επιβεβαίωσε πως δεν θα υπάρχει κανένα λυπηρό τραγούδι. Ο παραγωγός αποκάλυψε 2 αποσπάσπατα στο Instagram με την ανακοίνωση του album καθώς επιβεβαίωσε κάποιες λεπτομέρειες.

So I’m working on a date for a release this month. Available on ALL PLATFORMS for streaming and download, physicals shortly after. At 18 tracks deep, the album is well over an 1hr 30mins long, so the physical will be a double disc set.

Ο τραγουδιστής έδωσε 2 νέα τραγούδια, ένα σε συνεργασία με τον Pharrell, με τίτλο “Surfin” και το opening track του album, “Frequency” στην Apple Music την 1η Οκτωβρίου.



Act 1: Tuned


  1. Frequency
  2. Swim In the Light
  3. By Design (feat. André Benjamin)
  4. All In


Act 2: Prophecy


  1. ILLusions
  2. Rose Golden (feat. Willow Smith)
  3. Baptized In Fire (feat. Travis Scott)
  4. Flight at First Sight/Advanced (feat. Pharrell Williams)
  5. Does It


Act 3: Niveaux de l’amour


  1. Dance 4 Eternity
  2. Distant Fantasies
  3. Wounds
  4. Mature Nature
  5. Kitchen


Act 4: It’s Bright and Heaven Is Warm


  1. Cosmic Warrior
  2. The Guide (feat. André Benjamin)
  3. Surfin’ (feat. Pharrell Williams)



© 2016, George Ioannou. All rights reserved.

About the author

George Ioannou

* Addicted to music. Addicted to Art. Addicted to feelings *
Interior Designer | Photographer etc...
Αισιόδοξος, χαρούμενος και πάντα γελαστός κι ευγενικός.
Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές απ' την μια, κι απ' την αλλη να χτυπιέται και να τρελαίνεται με rock ήχους.
Άβυσσος η ψυχή του... μα.. μια είναι η ουσία!
music is his drug!

Leave a Comment