Discover New Artists

Γνωρίστε την kirstin των Pentatonix

music hunter
Written by George Michail

Γνωρίζετε τους Pentatonix; Οι Pentatonix είναι ένα πενταμελές a cappella συγκρότημα που διασκευάζουν τραγούδια με έναν δικό τους μοναδικό τρόπο και αποτελείται από τους Scott Hoying, Mitch Grassi, Kirstin Maldonado, Avi Kaplan και Kevin Olusola.

Έχουν ήδη στο ενεργητικό τους 10 albums και σημειώνουν τεράστια επιτυχία στην Αμερική.

Δισκογραφία:

  • PTX, Volume 1 (2012)
  • PTXmas (2012)
  • PTX, Vol. II (2013)
  • PTX (2014)
  • PTX, Vols. 1 & 2 (2014)
  • PTX, Vol. III (2014)
  • That’s Christmas to Me (2014)
  • Pentatonix (2015)
  • A Pentatonix Christmas (2016)
  • PTX, Vol. IV – Classics (2017)

Ακούστε τους a cappella σε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Michael Jackson:

Ένα από τα μέλη του group η Kirstin Taylor “Kirstie” Maldonado ή kirstin αποφάσισε να ασχοληθεί και με την solo καριέρα της κυκλοφορώντας τον Μάη του 2017 το ντεμπούτο single της “Break a Little”:

Δεύτερο single που κυκλοφόρησε ήταν το “All Night”:

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το EP με τίτλο ‘L O V E’ και πρόκειται για μια pop αποκάλυψη! Η κυκλοφορία του ντεμπούτου EP συνοδεύτηκε με την παρουσίαση ενός νέου video, του εκπληκτικού τραγουδιού ‘Naked’:

Behind The Scenes:

Απολαύστε ολόκληρο το EP ‘L O V E’

Live

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment