Fresh Music News

Η επιστροφή των Manic Street Preachers | Νέο single και album

music hunter
Written by George Michail

Οι Manic Street Preachers αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα μου εναλλάκτικα Βρετανικά συγκροτήματα που μου κράτησαν συντροφιά στα εφηβικά μου χρόνια με τα αριστουργηματικά τους album Everything Must Go και This Is My Truth Tell Me Yours.

Μέλη της μπάντας o James Dean Bradfield (lead vocals, lead guitar), Nicky Wire (bass guitar, lyrics) και Sean Moore (drums, percussion).


  • Generation Terrorists (1992)
  • Gold Against the Soul (1993)
  • The Holy Bible (1994)
  • Everything Must Go (1996)
  • This Is My Truth Tell Me Yours (1998)
  • Know Your Enemy (2001)
  • Lifeblood (2004)
  • Send Away the Tigers (2007)
  • Journal for Plague Lovers (2009)
  • Postcards from a Young Man (2010)
  • Rewind the Film (2013)
  • Futurology (2014)

Οι Manic Street Preachers μόλις ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του 13ου album τους με τίτλο ‘Resistance Is Futile’ που θα κυκλοφορήσει 6 Απριλίου 2018.

music hunter

Album Cover Artwork

Κλικ ΕΔΩ για pre-order.

Σχετικά με το νέο album η μπάντα δήλωσε:

The main themes of ‘Resistance is Futile’ are memory and loss; forgotten history; confused reality and art as a hiding place and inspiration. It’s obsessively melodic – in many ways referencing both the naive energy of ‘Generation Terrorists’ and the orchestral sweep of ‘Everything Must Go’. After delay and difficulties getting started, the record has come together really quickly over the last few months through a surge of creativity and some old school hard work.

Ακούστε το πρώτο δείγμα από το πολυαναμενόμενο album:

Official Video

Δεύτερο δείγμα μέσα από το Resistance Is Futile:

© 2017 – 2018, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment