Fresh Music News

H Charli XCX κυκλοφορεί το mixtape ‘Pop 2’ | Ακούστε τις νέες συνεργασίες της

music hunter
Written by George Michail

Charlotte Emma Aitchison ή κατά κόσμον Charli XCX μετά το mixtape Number 1 Angel και το single Boys, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του mixtape με τίτλο Pop 2. Το νέο αυτό project θα κυκλοφορήσει 15 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει συνεργασίες με Carly Rae Jepsen, MØ, Carolina Polachek, CupcakKe και πολλούς άλλους. Πρώτο δείγμα μέσα από αυτό είναι το ‘Out Of My Head’ που αποτελεί συνεργασία με Tove Lo και ALMA. Η Charli XCX δήλωσε σχετικά:

It’s the first song from a very real mixtape that myself and A.G. have been working on for the past couple of months. It’s called Pop 2. It’s going to drop a week from now but I might release a couple of songs before the full thing. It’s coming.

Λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν άλλα δύο δείγματα μέσα από το νέο project:

Pop2 Tracklist:

01 Backseat [ft. Carly Rae Jepsen]

02 Out Of My Head [ft. Tove Lo and ALMA]

03 Lucky

04 Tears [ft. Caroline Polachek]

05 I Got It [ft. Brooke Candy, CupcakKe and Pabllo Vittar]

06 Femmebot [ft. Dorian Electra and Mykki Blanco]

07 Delicious [ft. Tommy Cash]

08 Unlock It [ft. Kim Petras and Jay Park]

09 Porsche [ft. MØ]

10 Track 10

© 2017, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment