Specials

#Special: Όταν ένας Music Hunter συναντάει την Mariah Carey!

Κάποιες φορές αναρωτιέσαι στη ζωή σου αν θα καταφέρεις να δεις ζωντανά ένα ιερό τέρας της μουσικής που θαυμάζεις από μικρός. Μέχρι και τη στιγμή, λοιπόν, που έφτασα στο συναυλιακό χώρο δεν είχα συνειδητοποιήσει το πόσο μεγάλο γεγονός θα ήταν για εμένα, αλλά ούτε και πως μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις μου θα έπαιρνε επιτέλους σάρκα και οστά.

mariahcareylive2_musichunter

Μετά από τόσα χρόνια αναμονής και νομίζοντας πως η “φαντασία” μου αυτή θα παραμείνει “φαντασία”, τελικώς φτάνω από την Ελλάδα στο Λουξεμβούργο. Ημέρα Σάββατο και φτάνοντας στην αρένα Rockhal, ήδη ένιωθες το ενθουσιασμό του κόσμου για ό,τι θα επακολουθούσε! Στις 19:00 ακριβώς οι πόρτες άνοιξαν και ο κόσμος ξεχύθηκε για να προλάβει τη καλύτερη θέση ώστε να την απόλαυση σε απόσταση αναπνοής. Εγώ πιο κοντά από ποτέ και σε απόσταση που κόβει την ανάσα περίμενα να δω το είδωλο μου στη σκηνή.

mariahcareylive4_musichunter

Ένας DJ, ως support act, μας έβαζε διάφορες μουσικές επιλογές ως τις 21:00. Στις 22:15 ακριβώς, και με καθυστέρηση 1 ώρας, το απόλυτο songbird αναδύθηκε στη σκηνή σαν Αφροδίτη πάνω σε ένα καναπέ που μετέφεραν οι χορευτές της. Με τις πρώτες νότες του megahit “Fantasy” ήξερες πως πλέον θα ζήσεις μια μεγάλη εμπειρία για τα αυτιά και όχι μόνο. Το σόου τελείωσε στις 23:40 ακριβώς με μια Mariah στα καλύτερα της για χρόνια φωνητικά, αλλά και εμφανησιακά. Ο τίτλος του σόου “Sweet sweet fantasy tour” σου πραγματοποιούσε πραγματικά τη φαντασία να ακούσεις κομμάτια όπως το “Fantasy”, “My all”, “Emotions”, “Heartbreaker”, “Hero”, “We belong together” και “Without you” σε εκτέλεση που σου θύμιζε τις ένδοξες εποχές της Carey.

mariahcareylive_musichunter

Το καλύτερο όμως μου συνέβη μετά το σόου. Ήμουν από τους 20 τυχερούς που θα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τη Mariah Carey. Έτσι, λοιπόν, μετά τη λήξη της συναυλίας και μετά από αυστηρές οδηγίες του security σχετικά με το πως θα πλησιάσουμε τη Mariah και ακόμη μέχρι και το ότι δεν επιτρέπεται να την ακουμπήσουμε ή φιλήσουμε, εκτός αν το κάνει η ίδια, κατευθυνθήκαμε προς το καμαρίνι της. Ένας ένας και με ήσυχο ρυθμό μπαίναμε να τη χαιρετήσουμε και να απαθανατίσουμε αυτή τη μοναδική στιγμή. Όταν μπήκα, εκείνη στεκόταν σαν Αφροδίτη σε ένα διαμορφωμένο χώρο φωτογράφησης και χαμογελούσε. Μόλις την είδα τα έχασα.. με το που με χαιρέτησε δε, ένιωσα πως σταμάτησε ο χρόνος. Αφότου, βγήκε η φωτογραφία, της είπα πως ήρθα από την Ελλάδα για να τη δω και πως την αγαπώ πολυ. Της είπα πως την αγαπάμε στην Ελλάδα και τη περιμένουμε, καθώς και ως θαυμαστής της περιμένω να ακούσω ζωντανά κομμάτια όπως το “The roof” και το “Joyride”. Η ίδια μου απάντησε με μεγάλη χαρά “Ευχαριστώ που ήρθες από την Ελλάδα” και όσο για τα κομμάτια…με το χαρακτηριστικό της τόνο και ύφος.. “I KNOW DAHLING”!

mariahcareylive3_musichunter

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τη Mariah ακόμη και να μη του αρέσουν τα κομμάτια της. Κανείς όμως δε θα μπορεί να αναιρέσει το γεγονός πως είναι μια ιστορική τραγουδίστρια με μεγάλες ερμηνείες, τεράστιες συνεργασίες, και πωλήσεις δίσκων που ξεπερνάνε τα 200 εκατομμύρια παγκοσμίως. Όσο για εμένα…ε, ας πούμε πως αν η χαρά μου ήταν μια φωτογραφία, τότε αυτό το τεράστιο χαμόγελο δίπλα στη Mimi, είναι η τεράστια χαρά ενός παιδιού που καθόταν σε ένα μικρό δωμάτιο στην Αθήνα ακούγοντας τα κομμάτια της και απλά σκεφτόταν αν ποτέ η φαντασία του θα γίνει πραγματικότητα και από ότι φαίνεται αυτό ήταν το μήνυμα της συναυλίας…”Μια γλυκειά φαντασία, που πλέον ζωντανεύει μπροστά σου, και να σου θυμίσει πως η μουσική είναι σαν το οξυγόνο…μας δίνει ζωή”!

© 2016, Music Hunter Crew. All rights reserved.

About the author

Music Hunter Crew

Leave a Comment