Fresh Music News

Ο Khalid και η Normani των Fifth Harmony μας τραγουδούν „Love Lies“ – Ακούστε το εδώ!

Written by Nikos Vlamis

Τις φωνές τους για ένα πολύ ξεχωριστό τραγούδι ένωσαν η Normani Kordei, μέλος των Fifth Harmony, και ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Khalid.

Οι νεαροί καλλιτέχνες ηχογράφησαν μαζί το ολοκαίνουριο κομμάτι „Love Lies“, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο soundtrack της ταινίας „Love Simon“, την παραγωγή του οποίου ανέλαβε ο Jack Antonoff και θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου μέσω της Sony Music Entertainment. Μεταξύ αυτών συμμετέχουν και οι Troye Sivan, η , αλλά και ο ίδιος ο Antonoff ως Bleachers.

Η συνεργασία του Khalid με την Normani ήταν θέμα χρόνου, καθώς είναι πολύ καλοί φίλοι και οι φήμες για κάτι τέτοιο ξεκίνησαν ήδη όταν εκείνη έκανε μια cameo εμφάνιση στο video clip του για το single „Young, Dumb & Broke“ από το ντεμπούτο album του „American Teen“.

Πρόκειται για το πρώτο solo κομμάτι που η ταλαντούχα Normani κυκλοφορεί εκτός των Fifth Harmony και κάτι μας λέει ότι δεν θα είναι και το τελευταίο που θα ακούσουμε με τον Khalid, ειδικά αφού, ύστερα από την Camila Cabello και την Lauren Jauregui, υπέγραψε και αυτή συμβόλαιο για την δημιουργία ενός προσωπικού δίσκου. Ωστόσο, όπως δήλωσε η ίδια, το συγκρότημα αποτελεί η πρώτη της προτεραιότητα.

Το „Love Lies“ γράφτηκε από τους ίδιους σε συνεργασία με τους Charlie Handsome, Jamil “Digi” Chammas και Taylor Parks, ενώ την παραγωγή του επιμελήθηκαν οι DIGI, Charlie Handsome & Jack Antonoff και αποτελεί ένα μικρό R&B/pop διαμάντι, το οποίο «ουρλιάζει» Khalid από χιλιόμετρα, καθώς άνετα θα μπορούσε να έχει συμπεριληφθεί στον δίσκο του. Τα γλυκά φωνητικά της Normani δένουν πάρα πολύ καλά με τα δικά του, αλλά και με την catchy μελωδία και τον ρυθμό του κομματιού, έχοντάς μας να ελπίζουμε ότι αυτός θα είναι ο ήχος που θα ακολουθήσει και για το δικό της album.

Απολαύστε το εδώ!

Official Video:

© 2018, Nikos Vlamis. All rights reserved.

About the author

Nikos Vlamis

Ζει στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Από μικρή ηλικία η μουσική και ο αθλητισμός αποτέλεσαν το καταφύγιό του στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές, γι'αυτό και πάντα τα ακολουθεί με πάθος. Λατρεύει τα ζώα, τις τέχνες και τους ανθρώπους που χαμογελούν.

Leave a Comment