#fresh

Νέο Video Clip από τους Portugal. The Man | Δείτε το “Keep On” εδώ

Μετά την πρώτη τους νίκη στα Grammy πριν 2 εβδομάδες , οι Portugal. The Man κυκλοφορήσαν πριν λίγες μέρες ένα νέο Video clip  για το τραγούδι “Keep On”. Το  άκρως “Art-oriented” clip  σκηνοθετημένο από τον Paulin Rouges, ήρθε την ώρα που  η μπάντα συνεχίζει  να γιορτάζει  για την καλύτερη εμφάνιση Pop Duo/Group για το διπλό πλατινένιο hit “Feel It Still”. Εν τω μεταξύ, το τελευταίο single τους “Live in the Moment” εξακολουθεί να ανεβαίνει  για τρίτη συνεχή εβδομάδα στο Νο. 1 του Radio chart.

Το γκρουπ των Αμερικάνων  Portugal. The Man  αποτελείται απο τους:  John Gourley, Zach Carothers, Kyle O’Quin, Noah Gersh, και Kane Ritchotte και φέτος κλείνουν 14 χρονιά ενεργής παρουσίας . Μέχρι στιγμής έχουν  κυκλοφορήσει 8 studio albums  και 4 EPs με το μουσικό τους στυλ να εναλλάσσεται από indie rock μέχρι ψυχεδελική soul. Η τελευταία τους δουλειά, “Woodstock έχει μια σαφώς πιο “Pop” κατεύθυνση, πράγμα τους βοήθησε να γίνουν περισσότερο γνωστοί και σε ένα διαφορετικό κοινό, με το “Feel It Still” να φτάνει στο No 1 του Billboard Alternative Songs.

Δισκογραφία :

  • Waiter: “You Vultures!” (2006)
  • Church Mouth (2007)
  • Censored Colors (2008)
  • The Satanic Satanist (2009)
  • American Ghetto (2010)
  • In the Mountain in the Cloud (2011)
  • Evil Friends (2013)
  • Woodstock (2017)

Δείτε το νέο video “Keep On” εδώ :

Και το προηγούμενο Hit “Feel It Still” :

 

© 2018, Konstantinos Metzakis. All rights reserved.

About the author

Konstantinos Metzakis

Leave a Comment