Fresh

Το νέο φοβερό E.P. της Kiesza κυκλοφορεί!

Written by Tasos P.

Φωτό pm studio world wide news

Το lead single του E.P. έχει τον τίτλο “Dancing and Crying”

Η Kiesza, η καναδική δύναμη πίσω από την επιτυχία δισεκατομμυρίων streaming και #1 επιτυχίας στη Μ.Βρετανία «Hideaway», επιστρέφει με το ομότιτλο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ της Dancing and Crying, Vol 1.


Το τραγούδι συνέγραψε με τον υποψήφιο για Grammy τραγουδοποιό K Sotomayor και τον παραγωγό άσου Sugar Jesus συνδυάζει άψογα τις ρίζες της χορευτικής μουσικής του Kiesza με τα εντυπωσιακά ποπ vibes της Dua Lipa και της Kylie Minogue.

Το «Dancing and Crying» είναι κάτι περισσότερο από μια απλή μελωδία. Είναι ένα ταξίδι, ένα «opus» με τα λόγια της Kiesza, που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των folk τραγουδιστικών της ριζών και των παλλόμενων ρυθμών που την έκαναν παγκόσμια σταρ. Το κομμάτι αντανακλά την καλλιτεχνική της ανάπτυξη από το «Hideaway», προβάλλοντας μια συγχώνευση ειδών που υπόσχεται να συναρπάσει τους μακροχρόνιους θαυμαστές και τους νεοφερμένους.

Αυτή είναι μόνο η αρχή του «Dancing and Crying, Vol 1», και το ηλεκτρικό ομώνυμο κομμάτι θέτει τη βάση για μια αξέχαστη μουσική περιπέτεια.

Ετοιμαστείτε να “κουνηθείτε” «Το νέο μου τραγούδι, «Dancing and Crying» ήταν η αρχική σπίθα που ξεκίνησε αυτόν τον επερχόμενο όγκο μουσικής. Ήταν το πρώτο τραγούδι που ξεκινήσαμε το Sugar Jesus and I, και το τελευταίο που ολοκληρώθηκε για αυτόν τον τόμο. Το “Dancing and Crying” είναι ένα Opus. Μια σειρά αντιθετικών μουσικών ιδεών, υφασμένων μεταξύ τους από ένα θεμέλιο από house beats και basslines, γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της λαϊκής μου καταγωγής και της χορευτικής μουσικής που σημάδεψε τη θέση μου στον παγκόσμιο χάρτη. Όταν ο στενός μου φίλος, ο υποψήφιος για Grammy τραγουδοποιός K. Sotomayor, εντάχθηκε στην ομάδα γραφής μας, ξαναεπισκεφτήκαμε αυτό το τραγούδι με φρέσκα αυτιά. Μαζί, οι τρεις μας το φέραμε στην ολοκλήρωσή του, με μια νέα οπτική στο ταξίδι που είχαμε ξεκινήσει, τόσο μαζί όσο και μεμονωμένα. Έτσι, κατά κάποιο τρόπο, το “Dancing and Crying” είναι και η αρχή και το τέλος του Vol. 1. Μπορείτε να σκεφτείτε αυτό το ομότιτλο κομμάτι ως τον MC της σειράς, που σας προετοιμάζει για αυτό που σας περιμένει. Αυτό το τραγούδι είναι ο καταλύτης για όλα όσα έχουν έρθει και θα γίνουν σε αυτό το κεφάλαιο. Από τη μήτρα του προήλθε το όραμα στο σύνολό του, από το οποίο όλα τα άλλα έχουν και θα ξεδιπλωθούν».

Πριν από τρεις εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει το track “Heaven Ain’t Calling”

Το νέο της E.P. με τίτλο “Dancing and Crying: Vol. 1” κυκλοφορεί στις 24 Μαΐου και έχει ήδη ανεβεί για Pre-Order

Tracklist

  1. Dancing and Crying
  2. Heaven Ain’t Calling
  3. I Go Dance
  4. Strangers
  5. The Mysterious Disappearence of Etta Place
  6. Go Back

Το νέο της E.P. κυκλοφορεί σήμερα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Η ίδια δήλωσε “Αυτός ο νέος όγκος ή το ρεύμα μουσικής βγαίνει από ένα προσωπικό κεφάλαιο αφήνοντας τα πράγματα και αγκαλιάζοντας τον τρόπο που έχουν τα πράγματα, όπως εξελίσσονται. Υπάρχει χρόνος σε αυτή τη μουσική, 4 π.μ. άγρυπνες νύχτες ποίησης, γέλια μέχρι δακρύων με στενούς φίλους, βαθιά υπαρξιακές συζητήσεις για τη φύση της πραγματικότητας, περιπέτειες στις κακές χώρες, αφήγηση, σκανδιναβικές χιονοθύελλες, μεταμεσονύχτια χορευτικά πάρτι, αγάπη, απώλεια, πόνο και πάνω από όλα αληθινή φιλία”, εξήγησε η Kiesza σε μια ανακοίνωση. “Ο πυρήνας αυτής της ηχητικής καταιγίδας συγκρατείται από μια κοινότητα που χορεύει, κλαίει και μεγαλώνει μαζί σε όλο το ταξίδι”.

Ήδη έχουν οπτικοποιηθεί τα tracks “I Go Dance” , “The Mysterious Disappearance of Etta Place”, “Heaven Ain’t Calling” και “Strangers”


© 2024, Tasos P.. All rights reserved.

About the author

Tasos P.

Από μικρός λάτρης των νέων κυκλοφοριών και των charts. Δικηγόρος, συνθέτης και μέλος της κριτικής επιτροπής των Grammy Awards στην Αμερική.

Leave a Comment