The City

TINDERSTICKS και dEUS έρχονται στην Αθήνα

Written by George Michail

Οι Tindersticks είναι μια μοναδική μπάντα που ξέρει να δημιουργεί μια εσωτερική σύνδεση με το κοινό της. Μία σύνδεση που οφείλεται στην αλήθεια που εκπέμπει η μουσική τους. Αφήνουν πίσω τους ένα ξεκάθαρο στίγμα: αξεπέραστη μουσική και εκπληκτικές συναυλίες. Μέσα από κάθε νότα, κάθε λέξη και κάθε στροφή, αφηγούνται ιστορίες που αγγίζουν τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Και κάθε φορά που αποχωρούν από τη σκηνή, μας αφήνουν με την αίσθηση ότι αυτή η στιγμή ήταν μοναδική, σπάνια, καταλυτική. Μια εμπειρία, μια ξεχωριστή εντύπωση που εγγράφεται στη ψυχή μας:
«Αυτοί είναι οι καλύτεροι Tindersticks που είδαμε ποτέ.»

Η Αθήνα το φθινόπωρο είναι στα καλύτερά της! Ένα ιδανικό σκηνικό για τους αγαπημένους Tindersticks και τη μουσική τους, που έρχονται για μια φθινοπωρινή συναυλία στις 2 Νοεμβρίου στο City Theater στη γνώριμη γι’ αυτούς Αθήνα, με καινούργιο υλικό από τον τελευταίο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο!

Από την πρώτη συναυλία τους στην Ελλάδα, οι Tindersticks έχουν κατακτήσει μια υψηλή θέση στην καρδιά του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού. Και το φθινόπωρο τους ταιριάζει απόλυτα, όπως γνωρίζουν όσοι τους είχαν δει στην τελευταία τους επίσκεψή το 2022, και όπως χαρακτηριστικά μας υπενθυμίζει ο Stuart Staples:

We are so looking forward to returning to Athens. The connection we felt with everyone at the Megaron in Autumn ’22 is still strong and vivid. We will be happy to see you all again in November

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε

Ηλεκτρονικά: more.com
τηλεφωνικά 211 7700 000
more spots
Nova | Public | Ευριπίδης | Viva Spot Τεχνόπολης Δίκτυο Public
Public online: http://tickets.public.gr/
Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

CITY THEATER
by Christmas Theater
Λεωφόρος Βεΐκου 139
Πληροφορίες: 211 7701700

Οι dEUS, οι indie rockers από την Αμβέρσα έρχονται στις 7 Ιουνίου στην αγαπημένη τους Ελλάδα για μια συναυλία στο Floyd live music venue. Αρχές καλοκαιριού θα είναι στην Αθήνα για να παρουσιάσουν στους Έλληνες φίλους τους το καινούργιο υλικό από το τελευταίο άλμπουμ τους, How To Replace It αλλά και όλα τα γνωστά τραγούδια τους, όπως τα Sister DewInstant StreetEverybody’s Weird, Dream Sequence #1, μαζί με τα κλασικά standards τους, Suds & SodaLittle ArithmeticsFor the Roses και Hotellounge (Be the Death of Me).

Οι dEUS ποτέ δεν υιοθέτησαν μία συγκεκριμένη ταυτότητα που να τους χαρακτηρίζει. Άλλωστε δεν επεδίωξαν ποτέ να έχουν μία. Ωστόσο, παρέμειναν πιστοί σε ορισμένες κατευθυντήριες αρχές και παραδόσεις. Με επιρροές από καλλιτέχνες όπως οι Velvet Underground, Captain Beefheart, Tom Waits, Frank Zappa, Charles Mingus και Leonard Cohen, το στυλ τους προσδιορίζεται από μια εκλεκτική σύνθεση ροκ, πανκ, μπλουζ και τζαζ στοιχείων.

Έτσι συμβαίνει και με το How To Replace It, το όγδοο στούντιο άλμπουμ τους και το πρώτο μέσα σε δέκα χρόνια. Αντικατοπτρίζει τη δημιουργική εξέλιξη της μπάντας στο πέρασμα του χρόνου. Ξεχωριστό, ιδιαίτερο, διακριτικό και εφευρετικό, μελωδικό αλλά και προκλητικά παράξενο. Μοναδικό. Και πάνω απ’ όλα, ένα γνήσια dEUS άλμπουμ.

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά άμεσα

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 30 ευρώ
Ταμείο: 33 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: more.com
τηλεφωνικά 211 7700 000
more spots
Nova | Public | Ευριπίδης | Viva Spot Τεχνόπολης

Floyd
Live Music Venue
Πειραιώς 117, Γκάζι 11854, Aθήνα
210 3416706

© 2024, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment