Ο Gary Barlow κυκλοφορεί Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ

Written by Tasos P.

Ο Gary Barrlow κυκλοφορεί νέο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ με τίτλο “The Dream Of Christmas”

Στο άλμπουμ περιέχεται και το ντουέτο του με την  Sheridan Smith με τίτλοHow Christmas Is Supposed To Be” το οποίο παίζεται στα φετινά στοιχήματα για το Χριστουγεννιάτικο #1 στα βρετανικά charts.

Επίσης, το άλμπουμ περιλαμβάνει ολοκαίνουργια τραγούδια αλλά και κλασσικά ενορχηστρωμένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων μερικών συνεργασιών με μεγάλα ονόματα.

 Ο γνωστός τραγουδιστής δηλώνει:

We were all trying to make Christmas feel good last year! It was a really hard Christmas for so many because of the scenario we all found ourselves in. So to try and make things a bit special, I started writing these songs. I had never listened to those classic Christmas songs with the idea of singing them myself, but as this record evolved, so did my appreciation for these wonderful songs. It all started off as a bit of a dalliance in the studio and before I knew it, I had a whole album!

Δείτε το tracklisting

1. The Dream Of Christmas

2. Sleigh Ride

3. Wonderful Christmastime

4. How Christmas Is Supposed To Be (Sheridan Smith)

5. This Christmas

6. Come On Christmas

7. My Dear Acquaintance

8. Winter Wonderland (feat. The Puppini Sister)

9. The Colder It Feels (feat. Sheku)

10. Merry Christmas Everyone

11. A Child’s Christmas in Wales (feat. Aled Jones)

Spotify Link:


© 2021, Tasos P.. All rights reserved.

About the author

Tasos P.

Από μικρός λάτρης των νέων κυκλοφοριών και των charts. Δικηγόρος, συνθέτης και μέλος της κριτικής επιτροπής των Grammy Awards στην Αμερική.

Leave a Comment