Music News

#News: ALL SAINTS – Το tracklist του ‘Red Flag’

Σας είχαμε ενημερώσει για τον τίτλο του album της μεγάλης επιστροφής των θρυλικών και αγαπημένων All Saints. Οι Melanie Blatt, Shaznay Lewis και οι αδερφές Nicole και Natalie Appleton αποφάσισαν να επιστρέψουν μετά από απουσία 10 ετών. Το τελευταίο τους εγχείρημα ήταν το ‘Studio 1’ το 2006.

Ιδού τι είπαν για το νέο τους βήμα-reunion ‘Red flag’:

It’s about conversations I was having with Nic at the time when she was going through personal things in her life, and as a friend I was just inspired to write about it … The phrase ‘one strike’ is about how your life can just change in one instant. You can be walking down the road, you’ve just left your family at home and everything’s hunky dory, then when you go back home they’re gone. On one side of the door your life’s amazing, on the other side it changes just like that.

Στο ‘Red flag’ συνεργάζονται με K-Gee, Utters, Hutch και Invisible Men. Σας έχουμε και το tracklist:

  1. One Strike
  2. One Woman Man
  3. Make U Love Me
  4. Summer Rain
  5. This Is A War
  6. Who Hurt Who
  7. Puppet On A String
  8. Fear
  9. Ratchet Behaviour
  10. Red Flag
  11. Tribal
  12. Pieces

© 2016, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment