#fresh

Δείτε το νέο video του Olly Murs // Ακούστε ολόκληρο το τελευταίο του album

music hunter
Written by George Michail

Ο Oliver Stanley Murs ή κατά κόσμον Olly Murs έκανε την επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα το 2018, με τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο You Know I Know. Πρόκειται για ένα διπλό album που περιλαμβάνει νέα τραγούδια, αλλά και μια συλλογή των μεγαλύτερων επιτυχιών του. Πρώτο οπτικοποιημένο δείγμα μέσα από αυτό ήταν το Moves παρέα με τον Snoop Dogg:

Discography

  • Olly Murs (2010)
  • In Case You Didn’t Know (2011)
  • Right Place Right Time (2012)
  • Never Been Better (2014)
  • 24 Hrs (2016)
  • You Know I Know (2018)

Ακούστε ολόκληρο το τελευταίο project του Olly Murs:

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που κέρδισε τον έκτο κύκλο του βρετανικού X Factor to 2009 και πλέον είναι κριτής στο βρετανικό The Voice, κυκλοφόρησε μόλις το νέο του video:

© 2019, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment