Fresh

O Adam Lambert επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά | Όλες οι πληροφορίες + video

music hunter
Written by Nikos Vlamis

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την κυκλοφορία της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του Adam Lambert με τίτλο „The Original High“, από την οποία ξεχώρισαν τα single „Ghost Town“ και „Another Lonely Night“.

Έκτοτε έκανε μια τεράστια παγκόσμια περιοδεία με τους Queen, έκανε διάφορες εμφανίσεις σε δημοφιλή talent show ως κριτής, εμφανίστηκε σε μια μικρή σκηνή της ταινίας „Bohemian Rhapsody“, ενώ παράλληλα άρχισε να γράφει νέα μουσική.

Το 2017 κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι „Two Fux“, το οποίο αποτέλεσε ένα αυτόνομο single, ενώ αρχές του 2019 κυκλοφόρησε το „Feel Something“, ένα single, το οποίο χαρακτήρισε ως «δώρο» προς τους θαυμαστές του και ως μια πρώτη γεύση από την κατεύθυνση που έχει ακολουθήσει για το νέο του project.

Η αναμονή λοιπόν, φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς ο ταλαντούχος Adam κυκλοφόρησε τον Μάιο το πρώτο επίσημο single μέσα από την τέταρτη, επίσημη δισκογραφική δουλειά του με τίτλο „Velvet“, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το μήνα μέσω της EMPIRE.

Single Cover

Ο τίτλος αυτού „New Eyes“ κι όπως μαρτυρά, για τη νέα του αυτή δουλειά ακολούθησε μια καινούρια, για αυτόν, ματιά, καθώς μας παρουσιάζει έναν πιο κλασικό 60’s και 70’s ροκ και funk ήχο, ξεφεύγοντας από τον πιο pop και EDM ήχο που τον είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Το κομμάτι γράφτηκε από τον ίδιο σε συνεργασία με τους Paris Carney (Bea Miller) και Jamie Sierota (Aly & AJ), ενώ ο τελευταίος υπογράφει και την παραγωγή του.

Μαζί  με το „New Eyes“ κυκλοφόρησε και το επίσημο video clip του, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει το σκηνοθετικό δίδυμο Miles & AJ και μας παρουσιάζει μια προσέγγιση προσαρμοσμένη στο νέο ήχο και look του δημοφιλή τραγουδιστή. Το video αυτό αποτελεί το πρώτο μέρος μιας ταινίας μικρού μήκους, η οποία θα προηγηθεί της κυκλοφορίας του δίσκου, με την παρουσίαση μερικών νέων κομματιών ακόμα.

Το δεύτερο δείγμα του νέου album κυκλοφόρησε συνοδευόμενο από ένα groovy video, έχει τον τίτλο  „Comin In Hot“ και είναι παραγωγής The Monarch. Το video είναι πάλι σκηνοθετημένο από Miles & AJ.

Όπως τόνισε ο ίδιος, για το νέο του project ακολούθησε ναι μεν, αυτόν τον ήχο, αλλά δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει και μοντέρνα στοιχεία pop μουσικής, ενώ συμμετείχε στην δημιουργία όλων των μέχρι τώρα κομματιών. Επίσης αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη, το Side A που θα είναι διαθέσιμο 27 Σεπτεμβρίου και το Side B αργότερα. Παράλληλα μέσα από το Side A κυκλοφόρησε το video του Superpower:

music hunter

Tracklist:

1. “Superpower” (Written by Adam Lambert, Tommy English, and Ilsey Juber​, produced by Tommy English)

2. “Stranger You Are” (Written by Adam Lambert, Steve Booker and Kes​, produced by Steve Booker)

3. “Closer To You” (Written by Adam Lambert, Noise Club, Asia Whiteacre​, produced by Noise Club)

4. “Overglow” (Written by Adam Lambert, Butch Walker, MNEK, Amy Kuney​, produced by Butch Walker)

5. “Loverboy” (Written by Adam Lambert, Tommy English, Gabe Simon, Angelo Petraglia​, produced by Tommy English)

6. “Ready To Run” (Written by Adam Lambert, Fred Ball, Kes​, produced by Fred Ball)

Αναμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα album του 2019 που ανυπομονούμε πολύ να ακούσουμε, αλλά και να δούμε τι άλλο έχει να μας προσφέρει!

© 2019, Nikos Vlamis. All rights reserved.

About the author

Nikos Vlamis

Ζει στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Από μικρή ηλικία η μουσική και ο αθλητισμός αποτέλεσαν το καταφύγιό του στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές, γι'αυτό και πάντα τα ακολουθεί με πάθος. Λατρεύει τα ζώα, τις τέχνες και τους ανθρώπους που χαμογελούν.

Leave a Comment