Σύμφωνα με δημοσίευμα του  γνωστού περιοδικού «People» η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια Adele ζει πλέον στο Λος Άντζελες μαζί με το γιο της, Angelo και απολαμβάνει κάθε στιγμή τη ζωής της.

Της αρέσει να κρατά ιδιωτική τη ζωή της τόσο για εκείνη όσο και για το γιο της και είναι σε θέση να το κάνει αυτό στο Λος Άντζελες. Έχει την επιμέλεια του παιδιού μαζί με τον Simon – τον πρώην σύζυγό της –  και φαίνεται πως τα πηγαίνουν καλά και περνάνε επίσης χρόνο μαζί στο Λος Άντζελες. Περιβάλλει τον εαυτό της με πιστές φίλες που ακολουθούν τον ίδιο ιδιωτικό τρόπο ζωής με εκείνη. Έχει την καλύτερη προσωπικότητα και είναι πολύ ζεστή και γενναιόδωρη.

Όσον αφορά τα μουσικά πλάνα της Adele, η ίδια πηγή σχολίασε ότι η τραγουδίστρια ετοιμάζεται πολύ σύντομα να μοιραστεί με το κόσμο τα νέα της τραγούδια!

Σίγουρα ετοιμάζεται τόσο πνευματικά όσο και σωματικά να προωθήσει τη νέα μουσική της. Φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί αργότερα αυτή τη χρονιά. Λέει ότι το τελευταίο έτος ήταν πολύ δύσκολο και στο παρελθόν έχει πει ότι η δημιουργία νέας μουσικής είναι ψυχοθεραπεία. Μπορείτε να πείτε ότι είναι έτοιμη να τη μοιραστεί με το κοινό της.

Όσο για τον τίτλο του νέου άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσει νωρίτερα απ’ότι περιμέναμε και θα λέγεται απλά Adele. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο single θα κυκλοφορήσει 18 Οκτωβρίου 2019, ενώ το album θα το απολαύσουμε μέσα στο Νοέμβριο.

Όπως δηλώνει και η ίδια η τραγουδίστρια:

Ναι, πιστεύω σε τριλογίες. Το επόμενο όμως άλμπουμ θα λέγεται απλά Adele

Τί να περιμένουμε λοιπόν από το νέο της, τέταρτο κατά σειρά άλμπουμ;

Ίσως είναι ένας drum ‘n’ bass δίσκος για να σας τη σπάσω!