#fresh Music News

O Marilyn Manson διασκευάζει το theme song της ταινίας του 1987 “The Lost Boys”

music hunter
Written by George Michail

O Brian Hugh Warner ή κατά κόσμον Marilyn Manson – το ψευδώνυμό του προέρχεται από τον συνδυασμό δύο άλλων ονομάτων, της ηθοποιού Marilyn Monroe και του Charles Manson, κατά συρροή δολοφόνου και βιαστή – έχει ήδη στο ενεργητικό του με την μπάντα του δέκα albums με τελευταίο την περσινή κυκλοφορία με τίτλο Heaven Upside Down:

Discography:

  • Portrait of an American Family (1994)
  • Antichrist Superstar (1996)
  • Mechanical Animals (1998)
  • Holy Wood (2000)
  • The Golden Age of Grotesque (2003)
  • Eat Me, Drink Me (2007)
  • The High End of Low (2009)
  • Born Villain (2012)
  • The Pale Emperor (2015)
  • Heaven Upside Down (2017)

O Marilyn Manson, είναι γνωστός για την αμφιλεγόμενη παρουσία του στην σκηνή, το εκκεντρικό του προφίλ, τη σαρκαστική μουσική του αλλά και για τις ιδιαίτερες διασκευές του – βλέπε Personal Jesus, Sweet Dreams Are Made of This και Tainted Love. Μια τέτοια είναι και η νέα του κυκλοφορία. Αποφάσισε να διασκευάσει το Cry Little Sister, το οποίο αποτελούσε το theme song της ταινίας του 1987 The Lost Boys σκηνοθεσίας Joel Schumacher και με πρωταγωνιστές τους Kiefer Sutherland, Dianne Wiest, Corey Haim και Corey Feldman. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε τότε για το soundtrack της ταινίας από τον Gerard McMann.

Επίσης Rob Zombie και Marilyn Manson είναι σε περιοδεία μαζί:

Ακούστε τη νέα διασκευή από Marilyn Manson που θα περιλαμβάνεται στο soundtrack της X-Men ταινίας με τίτλο The New Mutants:

Στο παρελθόν ο Marilyn Manson έχει συμμετάσχει και σε άλλα soundtracks όπως Spawn, Queen of the Damned, The Matrix και Resident Evil.

Official Music Video

© 2018, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment