Fresh Music News

#Βomb: Η Lana Del Rey μόλις κυκλοφόρησε ένα “Madonna track”

Ήταν κάτι που το περιμέναμε αρκετό καιρό, μιας και έχει ήδη ανακοινωθεί περίπου πριν ένα μήνα! Όλες οι μεγάλες Pop τραγουδίστριες και όχι μόνο θα συμμετέχουν σε αυτό το album που είναι μια επετειακή συλλογή του Andrew Lloyd Webber (διαβάστε όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ που σας είχαμε παρουσιάσει)

Μετά το πρώτο δείγμα που ήταν η συμμετοχή της  Nicole Scherzinger με το εκπληκτικό “Memory” από το μιούζικαλ Cats, σειρά έχει ένα ακόμα track και αυτό είναι το “You Must Love Me” που γράφτηκε από τους Andrew Lloyd Webber και Tim Rice, και κυκλοφόρησε το 1996 για το soundtrack της ταινίας “Evita” με την Madonna να σε μια ανατριχιαστική τότε ερμηνεία. Στο remake του ακούμε την Lana Del Rey και πραγματικά της ταιριάζει απόλυτα!

Το κομμάτι κυκλοφορεί επίσημα ως Promo single αύριο, όμως το εντοπίσαμε και σας το παρουσιάζουμε μια μέρα νωρίτερα!

Αν δεν μπορείτε να το ακούσετε στο apple music ακούστε το εδώ:

Για να κάνετε Pre-Order της επετειακής αυτής συλλογής αλλά και για να δείτε την tracklist πατήστε εδώ 

© 2018, Panagiotis Karderinis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Karderinis

Παρορμητικός, υπερβολικός και fan του καναπέ και της Βυσσινάδας. Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές στο μετρό ή να γλύφει την μαγιονέζα απο τα δάχτυλά του σε κάνα burger bar. Ψευτοχάκερ και ανίκανος να καρφώσει ένα καρφί ΜΗΝ του εμπιστευθείτε ποτέ την συσκευή του κινητού σας.

Leave a Comment