Interviews

Interview: Francis On My Mind

music hunter gr
Written by George Michail

H indiepop τραγουδίστρια Francis On My Mind ήρθε στην Ελλάδα και μπήκε στο studio μαζί με την ταλαντούχα Barbara Argyrou!

Ανάμεσα στις ηχογραφήσεις, το Music Hunter είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Francis, εξασφαλίζοντας μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη!

  • Πες μου την ιστορία σου…Πότε συνειδητοποίησες ότι θες να γίνεις τραγουδίστρια;   

Όταν ήμουν 9 χρόνων τραγουδούσα συνέχεια μέσα στο σπίτι και οι γονείς μου αποφάσισαν να μου βρουν δάσκαλο φωνητικής, επειδή θεώρησαν ότι είχα ταλέντο. Κάπως έτσι άρχισα μαθήματα πηγαίνοντας στο Βουκουρέστι, το οποίο απείχε τρεις ώρες από το μέρος που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Μετά ήρθε το X-Factor της Ρουμανίας όπου ήμουν το μόνο παιδί και κατάφερα να φτάσω στον τελικό.

  • Οι σκέψεις σου για την πανδημία;

Είναι δύσκολο για όλους. Δυστυχώς το 2020 είχα προετοιμαστεί για ζωντανές εμφανίσεις στην Ευρώπη αλλά η κατάσταση ανέτρεψε τα σχέδια της ομάδας μου. Ευτυχώς πέρασα αρκετό χρόνο στο στούντιο ηχογράφησης ετοιμάζοντας νέα τραγούδια.

  • Ας μιλήσουμε για πιο θετικά και όμορφα πράγματα…Ποιά στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας σου ξεχωρίζεις;

Η καλύτερη στιγμή είναι όταν συμμετείχα στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα, όπου συμμετείχαν χώρες από όλη την Ευρώπη, προτείνοντας δικούς τους νέους εγχώριους καλλιτέχνες. Η ομάδα της Universal με επέλεξε και κάπως έτσι προωθήθηκε η μουσική μου καριέρα. Το σημαντικότερο είναι ότι άρχισα να πιστεύω στο εαυτό μου και σιγά σιγά αποκτώ ολοένα και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

  • Μπορείς να μου αναφέρεις κάποιους καλλιτέχνες που σε εμπνέουν και θα ήθελες να συνεργαστείς;

Ακούω πολλή μουσική και φυσικά υπάρχουν καλλιτέχνες που μου αρέσουν πολύ και θα ήθελα να συνεργαστώ. Μία από αυτές είναι η Jorja Smith και η Sabrina Claudio. Λατρεύω τα RnB ακούσματα, ελπίζω να γνωρίσω τέτοιου είδους καλλιτέχνες και να με εμπνεύσουν.

  • Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 5 χρόνια;

Φαντάζομαι και θέλω να τραγουδάω σε σκηνές παγκοσμίως χωρίς καμία πανδημία και φυσικά να αγαπηθούν τα τραγούδια μου. Ελπίζω μέχρι τότε να υπάρξει αυτό το ένα τραγούδι -breakthrough hit – που θα μου δώσει την ευκαιρία για παγκόσμια καριέρα και θα με γνωρίσει περισσότερος κόσμος. Είναι το όνειρό μου να πετύχω σε παγκόσμια κλίμακα.

  • Θα εκπροσωπούσες την χώρα σου στον διαγωνισμό της Eurovision;

Νομίζω πως όχι. Δεν νομίζω ότι θα άντεχα την πίεση του διαγωνισμού. Προτιμώ να περνάω περισσότερο χρόνο στο στούντιο ηχογραφώντας νέα τραγούδια.

  • Μίλησέ μας για την συνεργασία σου με την Barbara Argyrou. 

Είμαστε στην ίδια εταιρία και οι ομάδες μας είχαν την ιδέα να συνεργαστούμε. Συναντηθήκαμε και αισθάνομαι πραγματικά τυχερή που την γνώρισα. Η Barbara είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και μπορώ να μάθω πράγματα από αυτήν. Είχαμε πραγματικά πολύ καλή χημεία στο στούντιο και ηχογραφήσαμε ένα πολύ όμορφο τραγούδι.

  • Κάτι τελευταίο που θες να πεις σε όλους τους Music Hunters;

Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην Ελλάδα, θέλω πολύ να ξαναέρθω και ελπίζω να αγαπήσετε τα τραγούδια μου, καθώς και την συνεργασία μου με την Barbara Argyrou.

Η Francis On My Mind κυκλοφορεί το νέο της international single και το πρώτο για το 2022 με τίτλο “Speed Of Light”. Το τραγούδι κυκλοφορεί μαζί με το music video του! Το uptempo και catchy τραγούδι έχουν γράψει οι Yin Creatif & Elsa Carmona. 

“I think that most of the people can relate with this feeling; when you are so in love that you tend to see the good stuff before of the bad stuff. It’s thrilling and terrifying at the same time, but it’s addictive. I usually don’t fall in love easily, but when I do, there’s hardly any way back. You may say that I’m a dreamer, but I’m not the only one 😉”. – Francis On My Mind

To music video είναι σε σκηνοθεσία Lofi Blartisio:

© 2021 – 2022, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment