New Music Friday

Hot New Releases | Νέες κυκλοφορίες από Kelly Clarkson, Anitta, FINNEAS, Netta, Kygo ft. X Ambassadors και Chelsea Cutler

Όλες οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας είναι εδώ!

 

Πρώτη για φέτος που θα μας βάλει σε Christmas mood είναι η Kelly Clarkson. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μόλις κυκλοφόρησε το When Christmas Comes Around…, έναν εξ ‘ολοκλήρου festive δίσκο. Ο δίσκος εμπεριέχει μεγάλες συνεργασίες όπως αυτές με τους τραγουδιστές της country Chris Stapleton και Brett Eldredge ενώ επίσης παρούσα είναι η Ariana Grande μαζί με την οποία βρίσκονται στην αμερικανική εκδοχή του The Voice για τη φετινή σεζον.

To When Christmas Comes Around… αποτελεί τον δεύτερο χριστουγεννιάτικο δίσκο στη καριέρα της Clarkson και διαδέχεται το Wrapped In Red που κυκλοφόρησε το 2013 με μεγάλη επιτυχία.

 

Ένα νέο single από τον επερχόμενο δίσκο της Girl from Rio κυκλοφορεί η πάντα sexy Anitta. Σε αυτό συναντούμε και την αμερικανίδα rapper Saweetie η οποία έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως η Doja Cat, οι Black Eyed Peas και οι Little Mix.

Το “Faking Love” είναι ένα pop/R&B κομμάτι ενώ στιχουργικά ανεφέρεται στο τέλος μιας όχι και τόση καλής ερωτικής σχέσης.

 

Κυκλοφορώντας τον ντεμπούτο δίσκο του ενώ όλοι ήδη γνωρίζουν τόσο τον ίδιο όσο και τη δουλειά του, ο FINNEAS έρχεται να εδραιώσει τη θέση του στην alternative pop μουσική σκηνή. Ο μεγαλύτερος αδελφός της Billie Eilish κυκλοφόρησε το Optimist, την πρώτη του ολοκληρωμένη solo δουλειά και μακριά από τα φώτα της αδελφής του. Φυσικά και μουσικά μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε ομοιότητες με τις κυκλοφορίες της Billie και περισσότερο με τον debut δίσκο της When We All Fall Asleep, Where Do We Go? (2019).

Πριν τη κυκλοφορία του δίσκου ήδη είχαν κυκλοφορήσει τα “A Concert Six Months from Now” και “The ’90s” τα οποία μας έβαλαν για τα καλά στο mood του δίσκου. Μαζί με το album κυκλοφόρησε και το επίσημο clip για το “Love Is Pain”.

 

Όχι ένα αλλά δύο νέα τραγούδια μας χάρισε η νικήτρια της Eurovision του 2018 Netta για λογαριασμό του Ισραήλ. Τα “CEO” και “DUM” έχουν τον χαρακτηριστικό ηλεκτρονικό/ανατολίτικο ήχο και παλαιότερων κυκλοφοριών της πληθωρικής Netta.

Το “CEO” κυκλοφόρησε παράλληλα με το επίσημο clip ενώ για το “DUM” έχουμε (προς το παρών) ένα visualizer video.

 

Κι ενώ η Kelly Clarkson θέλει να βάλουμε τα… χριστουγεννιάτικα μας, ο Kygo μένει πιστός στις summer feeling κυκλοφορίες. Στο νέο του τραγούδι βρίσκουμε τους X Ambassadors οι οποίοι πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησαν το νέο τους μουσικό εγχείρημα με τίτλο The Beautiful Liar.

Το “Undeniable” έχει positive και χαλαρό χαρακτήρα ενώ μπορεί να αποτελέσει μέρος των EDM playlist μας.

 

Ο πήχης για τον δεύτερο δίσκο της πλέον 24χρονης Chelsea Cutler ήταν αρκετά ανεβασμένος αφού ο debut δίσκος της How to Be Human έλαβε εξαιρετικές κριτικές. Χωρίς καμία βιασύνη για να κυκλοφορήσει τον sophomore δίσκο της, όπως η ίδια δήλωσε, η νεαρή τραγουδίστρια δημιούργησε το When I Close My Eyes. Το lyrican content του δίσκου περιστρέφεται γύρω από θεματικές όπως οι διαπροσωπικές σχέσεις και ο έρωτας. Ο δίσκος είναι γεμάτος με ήσυχα pop κομμάτια. Οι fans του συγκεκριμένου είδους σίγουρα θα εντοπίσουν σε κάποιο από τα δεκατρία κομμάτια του δίσκου ένα νέο favorite track.

© 2021 – 2022, Thanos Kritsimis. All rights reserved.

About the author

Thanos Kritsimis

Αν η ζωή μου είχε μια playlist τότε σίγουρα σε αυτήν θα έβρισκες τραγούδια της Norah Jones, της Fiona Apple, της Lily Allen και των Moloko. Κάπου διάσπαρτα θα συναντούσες και τραγούδια της Lady Gaga αλλά και κάποιο Eurovision track.

Leave a Comment