#fresh

H επιστροφή του Usher | Ακούστε τη συνεργασία του με τον Black Coffee

Written by Tasos Petsas

Ο Nkosinathi Innocent Maphumulo είναι γνωστός Αφρικανός DJ, ο οποίος χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Black Coffee. Η καριέρα του ξεκίνησε το 1994 και από τότε έχει κυκλοφορήσει πέντε albums και δύο ΕΡ.

Discography:

  • Black Coffee (2005)
  • Have Another One (2007)
  • Home Brewed (2009)
  • Africa Rising DVD (2012)
  • Africa Rising CD (2012)
  • Pieces of Me (2015)
  • The Journey Continues EP (2016)
  • Music is King EP (2018)

Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλα ονόματα της μουσικής όπως ο Drake, η Jorja Smith και η  Alicia Keys.

Αυτή τη φορά συνεργάζεται με τον Αμερικανό διάσημο R’n’B τραγουδιστή Usher στο τραγούδι “LaLaLa”

Ένα πολύ όμορφο ρυθμικό  τραγούδι που προσπαθεί να κρατήσει ακόμα το καλοκαίρι ζωντανό…!

Όσο για τον Usher είχε κυκλοφορήσει πέρυσι το ένατο album της καριέρας του, με παραγωγό τον Zaytoven και με τίτλο “Α”

Ακούστε το στο Spotify:

 

© 2019, Tasos Petsas. All rights reserved.

About the author

Tasos Petsas

Κολλημένος με τα charts από μικρός έχοντας σαν όνειρο να δω και τον εαυτό μου κάποια μέρα σ' αυτά. Όνειρο που το είδα και να πραγματοποιείται.

Leave a Comment