Η επιστροφή των Tears For Fears μετά από 17 χρόνια

Written by Tasos P.

Οι Tears For Fears ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ μετά από 17 χρόνια με τίτλο “The Tipping Point”

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 25/02/2022 και είναι ήδη διαθέσιμο.

Record Collector    ⭐⭐

The Independent    ⭐⭐

Mail On Sunday/ Daily Mail    


Classic Rock  9/10

Roland Orzabal: “Before everything went so right with this album, everything first had to go wrong, it took years, but something happens when we put our heads together. We’ve got this balance, this push-me-pull-you thing – and it works really well.” Curt Smith agrees, “If that balance doesn’t work on a Tears For Fears album, the whole thing just doesn’t work. To put it in simple terms, a Tears For Fears record and what people perceive to be the sound of Tears For Fears – is the stuff we can both agree on.”

Και πρώτο single είναι το ομότιτλο The Tipping Point:

Ποιός δεν θυμάται τις μεγάλες επιτυχίες Shout, Everybody Wants To Rule The World, Sowing the Seeds Of Love που έκαναν μεγάλη επιτυχία στη δεκαετία του 80.

Το προηγούμενο άλμπουμ του συγκροτήματος Everybody Loves A Happy Ending κυκλοφόρησε το 2004 ενώ το 2007 κυκλοφόρησαν το Greatest Hits “Rule The World” που περιείχε δύο νέα τραγούδια, το “Stay” και το “I Love You but I’m Lost”. Το άλμπουμ μάλιστα αυτό ανέβηκε μέχρι το #12 των βρετανικών charts και έγινε το 6ο άλμπουμ του συγκροτήματος που μπήκε στο Top-20.



1. No Small Thing2. The Tipping Point 3. Long, Long, Long Time

4. Break The Man5. My Demons

6. Rivers Of Mercy7. Please Be Happy

8. Master Plan

9. End Of Night10. Stay 

Additional Tracks On The Deluxe CD Edition

11. Let It All Evolve

12. Secret Location

13. Shame (Cry Heaven)

Το album “The Tipping Point” έχει γραφτεί από τον Orzabal και τον κιθαρίστα και παραγωγό Charlton Pettus.

Βρείτε και ακούστε το album The Tipping Pointψηφιακά

© 2021 – 2022, Tasos P.. All rights reserved.

About the author

Tasos P.

Από μικρός λάτρης των νέων κυκλοφοριών και των charts.

Leave a Comment