Η Ellie Goulding κυκλοφορεί single με τίτλο “Power” | Πληροφορίες για το νέο album

Written by Tasos P.

Η βρετανίδα τραγουδίστρια Ellie Goulding προετοιμάζει την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ της, το οποίο θα κυκλοφορήσει 17 Ιουλίου 2020. Το νέο project αποτελείται από δύο μέρη. Το Side 1, με τίτλο Brightest Blue, περιλαμβάνει 13 τραγούδια και το Side 2, με τίτλο EG.0, έχει 5 τραγούδια μεταξύ των οποίων τα singles Hate Me ft. Juice Wrld, Close To Me με Diplo, Worry About Me ft. Blackbear και μια νέα συνεργασία με τον Lauv Slow Grenade.

music hunter

Brightest Blue tracklisting

1. Start ft. SerpentWithFeet
2. Power
3. How Deep Is Too Deep
5. Love I’m Given
6. New Heights
7. Ode To Myself
8. Woman
9. Tides
10. Wine Drunk
11. Bleach
12. Flux
13. Brightest Blue


1. Overture
2. Worry About Me ft. Blackbear
3. Slow Grenade ft. Lauv
4. Close To Me with Dipli
5. Hate Me with Juice Wrld.

Ήδη μέσα στο 2019 η Ellie Goulding έχει κυκλοφορήσει τα singles Sixteen (#21 UK), Hate Me (#33 UK), River (#1 UK) και Worry About Me (#78 UK).

Σήμερα η ταλαντούχα τραγουδίστρια κυκλοφορεί άλλο ένα νέο τραγούδι με τίτλο Power. Με αυτό το τραγούδι όπως δήλωσε και η ίδια ήθελε να μας δώσει μία πρόγευση για το ύφος του επερχόμενου άλμπουμ της αλλά και να μας περάσει το δικό της μήνυμα για τις σχέσεις όπως διαμορφώνονται στα social τον 21ο αιώνα. Η  ίδια δήλωσε για το νέο album:

The first side is something written entirely by me which was fun and I wrote most of it in New York when I was living there a few years back. I play the guitar and I play the bass and piano and then I’m singing a lot of vocals. classically influenced because I love classical music. There’s a lot going on, it’s a big soundscape and one big film. The second half is my kind of alter ego songs.

Σαφώς επηρεασμένη από την περίοδο της αυτο-απομόνωσης λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, το video έχει γυριστεί στο σπίτι της στο Λονδίνο.

Δείτε το νέο video:

Ακούστε το στο Spotify:

© 2020, Tasos P.. All rights reserved.

About the author

Tasos P.

Από μικρός λάτρης των νέων κυκλοφοριών και των charts.

Leave a Comment