#Fresh: Δείτε το νέο Video του Olly Murs με τίτλο ‘Grow Up’

music hunter

O Βρετανός τραγουδοποιός και παρουσιαστής Olly Murs συνεχίζει με την προώθηση του νέου επανερχόμενου  άλμπουμ με τίτλο  “24HRS” που εκτιμάται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου. Ιδού το tracklist:

1. You Don’t Know Love
2. Years & Years
3. Grow Up
4. Unpredictable
5. Back Around
6. Deeper
7. 24 Hrs
8. Private
9. Love You More
10. Read My Mind
11. Better Than Me
12. Flaws
13. That Girl
14. Before You Go
15. Better Without You
16. How Much For Your Love

Το δεύτερο επίσημο single ονομάζεται ¨Grow Up”   έχει ήδη κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές αγορές και σε όλες τις υπηρεσίες streaming . Είναι γραμμένο από τον ίδιο μαζί με τον συνήθως συνεργαζόμενο  Wayne Hector . To βίντεο μόλις κυκλοφόρησε και είναι εδώ!

© 2016, Music Hunter Crew. All rights reserved.

About the author

Music Hunter Crew

Leave a Comment