#fresh Music News

#Fresh: οι Massive attack οπτικοποιούν το ‘The Spoils’

music hunter
Written by George Michail

Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στην ιστορία της trip hop μουσικής, και γενικότερα ένα βρετανικό συγκρότημα που μας έχει δώσει σπουδαία album επιστρέφει. Δυστυχώς όμως όχι με ολοκληρωμένο album αλλά με νέο video από το τελευταίο EP με τίτλο ‘The Spoils’. Και τα δύο τραγούδια του extended play έχουν πλέον οπτικοποιηθεί. Απολαύστε το ‘Come near me’ αλλά και το ‘The spoils’ με την συμμετοχή της Cate Blanchett.

Come Near Me

The Spoils

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Massive Attack έχουν στο ενεργητικό τους 5 albums και έχουν να κυκλοφορήσουν ολοκληρωμένη δουλειά από το 2010. Φέτος μας παρουσίασαν δύο EPs: το ‘Ritual Spirit’ και το ‘The Spoils’. Ανυπομονούμε για το νέο album και ελπίζουμε σύντομα…

Discography

  • Blue Lines (1991)
  • Protection (1994)
  • Mezzanine (1998)
  • 100th Window (2003)
  • Heligoland (2010)

© 2016, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment