Chart I Future Hits

#Future Hits: Είναι 5 και είναι σίγουρα μελλοντικές επιτυχίες!

future hits music hunter

Week 1:

Αγαπητό ημερολόγιο,

Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να αρχίσω να καταχωρώ κάθε βδομάδα 5 νέες επιλογές μελλοντικών επιτυχιών. Τραγούδια που σίγουρα θα μείνουν στο μυαλό μας και που όταν θα έρθει η ώρα να τα ακούσουμε και να τα δούμε στα chart θα θυμόμαστε ότι πρώτα τα είδαμε στο Music Hunter.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Δευτέρα μας βρήκε σχετικά ταλαιπωρημένους από το μισοτελειωμένο τριήμερο ήδη, και σίγουρα θα ήταν ιδανική περίπτωση να υπήρχε κάτι να μας χαλαρώσει, έτσι λοιπόν, είπα να κάνω την έναρξη με ένα κομμάτι που σίγουρα θα μιλήσει στην ψυχή και την καρδιά μας, κάνοντας μας να νιώσουμε και λίγο παιδιά και να θυμηθούμε ίσως και το περνά περνά η μέλισσα. Οι The Chainsmokers παρέα με την Halsey μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά, πιο κοντά από όσο πιστεύαμε ότι είμαστε, χαρίζοντας μας το Closer. Χαρούμενο και συνάμα κάπως ξεσηκωτικό. Σε ρυθμούς μελωδικούς, νοσταλγικούς και ελαφρώς rn’b.

ΤΡΙΤΗ

Μια μέρα μετά και το κεφάλι μας αρχίζει να ηρεμεί από τον αέρα των προηγούμενων ημερών, κι εκεί που πίνω τον καφέ μου ήρθε η ταραχή. Ο Justin Bieber κατέβασε λέει έναν λογαριασμό του στα social media γιατί δεν ήθελε να διαβάζει αρνητικά σχόλια. Και λέω με το ταπεινό μου μυαλό. Κάτι ετοιμάζει.. Δεν είχα άδικο, μας έδωσε σε σάρκα και οστά το νέο κομμάτι του με τίτλο “Let Me Love You”, και δεν το έκανε και μόνος, αυτή την φορά πήγε και βρήκε τον αγαπημένο Dj Snake. Όπου εκεί που λέω ας το ακούσω μένω με το καλαμάκι του καφέ δαγκωμένο ανάμεσα στα δόντια μου μιας και μέσα official music video τον βλέπω να κοιτάει το ηφαίστειο της Σαντορίνης. Να το πω δέος; Να το πω ενθουσιασμό; Όχι, θα το πω ότι είναι λογικό μιας και ένα μεγάλο μέρος του δίσκου του το έχει ηχογραφήσει στο νησί του έρωτα. Δεν ξεφεύγουμε πολύ από τους ρυθμούς της Δευτέρας οπότε λέμε πως έχουμε και μία συνοχή, υπόψιν το βίντεο παρακάτω είναι καθαρά music.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Μέσα στην χαρά που αρχίζουμε να μετράμε μετάλλια από τις επιτυχίες των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς του Ρίου ανοίγω τον explorer να βρω κάτι να με ανεβάσει.. Και ψάχνω, και ψάχνω και ψάχνω και ωπ.. Να το, πετάχτηκε το νέο κομμάτι που χαρίζει καινούργιες μελωδίες στα αφτιά μου. Δεν είναι άλλο από το Pop Corn του Γάλλου καλλιτέχνη Boostee που έσκασε σαν φρέσκο ψημένο καλαμπόκι στην κατσαρόλα, πατάω play και παίρνω να φτιάξω μερικά Pop Corn μιας και το έφερε η κουβέντα, και μάλλον λέω να τα κάνω γλυκά, σαν την γεύση των μεταλλίων που έρχονται σιγά σιγά στην Ελλαδίτσα μας.

ΠΕΜΠΤΗ

Αχ αυτή η μέρα, φέρνει πανσέληνο, φέρνει ανοιχτούς αρχαιολογικούς χώρους, φέρνει αγάπη, έρωτα, στιγμές καλές κι άσχημες, γενικά φέρνει αυτό που λέμε αναστάτωση. Και πάνω που είπα αναστάτωση, για μισό λεπτό, μου έρχεται μια deep house μελωδία στο μυαλό μου, κάπου το είχα ακούσει πριν δυο τρεις μέρες, νομίζω ναι.. Είναι το Trouble γιατί μια τέτοια μέρα μόνο μπελάδες έχει φέρει εν τέλη. Το ίδιο πιστεύω θα υποστηρίζει και ο Offaiah μιας και χαρίζει μία επτάλεπτη μελωδία σε αυτούς τους απλούς στίχους:

I’m facing the battle
Through all of my problems
All these secret models
Are nothing but trouble

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ε ναι λοιπόν, σηκώνομαι από το κρεβάτι και σέρνω το κουφάρι μου μέχρι την κουζίνα, ανοίγω το μικρό παράθυρο της κουζίνας και ο δυόσμος μου λέει “Καλημέρα” με την υπέροχη αυτή μυρωδιά, που με την πρώτη αναπνοή σου ανοίγουν οι κόρες και βλέπεις τον κόσμο πιο καθαρό, με άλλο μάτι, με αυτό το μάτι που μετά εστιάζει στον καφέ που σε περιμένει να τον φτιάξεις παγωμένο, που λες ότι θα πιεις την πρώτη γουλιά κι απλά θα θέλεις να φιλήσεις μέχρι και τον ουρανό. Όπως περίπου κάνει και ο Jason Derulo με το Kiss The Sky, σε ένα κομμάτι δροσερό και από αυτά που σε προετοιμάζουν για ακόμα ένα δυνατό Σαββατοκύριακο.

Και μιας και είπα Σαββατοκύριακο, νομίζω ήρθε η ώρα να κατεβάσω διακόπτες και να βγω στην αναζήτηση νέων μελλοντικών επιτυχιών από Δευτέρα πάλι (χωρίς τον Πάνο Κιάμο).. Καλά να περνάτε και ραντεβού την άλλη βδομάδα Music Hunterakia μου..MUSIC NOTE

© 2016, Panagiotis Vasiliadis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Vasiliadis

Ένα παιδί της δεκαετίας του 80 που όταν για πρώτη φορά είδε ραδιόφωνο κόλλησε μπροστά του για ώρες.. Οι ώρες μετά έγιναν χρόνια, τα χρόνια μετατράπηκαν σε χρόνια αγάπη για την μουσική, έτσι λοιπόν έφτασε να ασχοληθεί ακόμα πιο πολύ, έγινε dj - ραδιοφωνικό παραγωγός - μουσικός επιμελητής και δεν σταματάει ποτέ!

Leave a Comment