#fresh

H επιστροφή της Robyn | Ακούστε το νέο single

music hunter
Written by George Michail

Θυμάμαι πριν από δέκα περίπου χρόνια να είμαι παρών στην συναυλία της Madonna στην Αθήνα, που αποτελούσε σταθμό της περιοδείας Sticky & Sweet Tour. Πριν από την Madonna σαν Opening Act είχα την τύχη να απολαύσω την εκ Σουηδίας Robyn. Τότε είχε κυκλοφορήσει ένα από τα πιο αγαπημένα μου album ever, το οποίο ήταν το τέταρτο στην καριέρα της και είχε τίτλο το όνομά της. Από τότε δηλώνω fan.

H Robyn μετράει ήδη 23 χρόνια καριέρας.

Discography:

  • Robyn Is Here (1995)
  • My Truth (1999)
  • Don’t Stop the Music (2002)
  • Robyn (2005)
  • Body Talk Pt. 1 (2010)
  • Body Talk Pt. 2 (2010)
  • Body Talk (2010)

EPs: Do It Again (2014) με Röyksopp και Love Is Free (2015) με La Bagatelle Magique.

Η Robyn μετά από αρκετό καιρό αποχής από τα μουσικά δρώμενα επιστρέφει. Δείτε το μήνυμα που έχει για εμάς σε μορφή μίνι ταινίας και σκηνοθεσίας Danilo Parra:

music hunter

Single Cover

Απολαύστε το νέο της single με τίτλο Missing U που μας αρέσει πολύ!

© 2018, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment