#fresh

H επιστροφή ενός θρύλου | Δείτε το νεό video της Chaka Khan

music hunter
Written by George Michail

Ποιός δεν ξέρει το τραγούδι που ακολουθεί;

H Chaka Khan – γεννημένη ως Yvette Marie Stevens το 1953 – είναι μια από τις σημαντικότερες R&B funk ερμηνεύτριες, γι’αυτό και αποκαλείται Queen of Funk.

Έχει κυκλοφορήσει albums μαζί με το συγκρότημα Rufus αλλά στο ενεργητικό της διαθέτει άλλες δώδεκα προσωπικές δουλειές, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια παγκοσμίως. Έχει επίσης κερδίσει δέκα Grammys.

Discography:

  • Chaka (1978)
  • Naughty (1980)
  • What Cha’ Gonna Do for Me (1981)
  • Chaka Khan (1982)
  • Echoes of an Era (1982)
  • I Feel for You (1984)
  • Destiny (1986)
  • ck (1988)
  • The Woman I Am (1992)
  • Come 2 My House (1998)
  • ClassiKhan (2004)
  • Funk This (2007)

Η λίστα της περιλαμβάνει αμέτρητες επιτυχίες όπως I’m Every Woman και I Feel for You. Μετά από μια δεκαετία αποχής η Funk diva επιστρέφει με νέο video σκηνοθεσίας Kim Gehrig, με groovy αισθητική και εξαιρετική χορογραφία. Το Like Sugar είναι το πρώτο δείγμα του νέου album παραγωγής Switch.

Ακούστε μια συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σπουδαίας ντίβας της μουσικής:

© 2018, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment