Οι θρυλικές All Saints κάνουν δυνατό Comeback με παραγωγό τον William Orbit

music hunter
Written by George Michail

Οι All Saints δημιουργήθηκαν στο Λονδίνο το 1993 και το ντεμπούτο τους κυκλοφόρησε το 1997. Από τότε η Melanie Blatt, η Shaznay Lewis, η Nicole Appleton και η αδερφή της Natalie Appleton μετρούν τέσσερα albums, πέντε #1 singles στην Μεγάλη Βρετανία και μεγάλες επιτυχίες.


  • 1997: All Saints
  • 2000: Saints & Sinners
  • 2006: Studio 1
  • 2016: Red Flag

Από τα πιο πετυχημένα τραγούδια τους είναι το Black Coffee και το Pure Shores για τα οποία υπεύθυνος ήταν ο William Orbit. Τον Ιούλιο του 2018 θα κυκλοφορήσει το πέμπτο album του συγκροτήματος με τίτλο Testament και σε αυτό ξανασυνεργάζονται με τον γνωστό παραγωγό. Πώς προέκυψε η συνεργασία λοιπόν μετά από τόσα χρόνια; Σχετικά δήλωσε η Shaznay Lewis:

A highlight was reuniting with the king of beautiful interesting sounds, William Orbit, which was just amazing. I’ve seen and spoken to William here and there throughout the years. The contact has never completely been lost. But Nicole and I ran into William one night, and he was like, ‘I’ve heard you guys are doing new music and shows and it’s going really well, so when are we going to do something again?’ We were literally like, ‘Okay yeah, let’s do it.’ Honestly, it was like working with an old friend. Things just happened really naturally and fell into place.

Εκτός από τον William Orbit στο νέο project συνεργάζονται με πολλούς ταλαντούχους παραγωγούς όπως Karl KGee Gordon, Fred Ball, Hutch και George Moore.

H Nicole δήλωσε: “Making this album has been an incredible experience. I’ve had the best journey and, as always, endless fun and laughter with my girls! Every song on the album means something to me that’s why I love it so much! I’m so super proud of it.”

Album Cover


1. Who Do You Love

2. Three Four

3. Love Lasts Forever

4. Nowhere To Hide (Interlude)

5. No Issues

6. After All

7. I Would

8. Don’t Look Over Your Shoulder

9. Fumes

10. Testament In Motion

11. Breathe And Let Go (Interlude)

12. Glorious

13. Footprints

Για Pre-order του album Testament που κυκλοφορεί 13 Ιουλίου 2018 ΚΛΙΚ εδώ

Απολαύστε το lead single των All Saints μέσα από το νέο project:

Το δεύτερο δείγμα μέσα από το πολυαναμενόμενο album κυκλοφόρησε 15/6/2018 και είναι το Glorious:

© 2018, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment