Music News

Πέθανε σήμερα ο 28χρονος διάσημος DJ Avicii

Written by Tasos P.

Νεκρός βρέθηκε ο Σουηδός παραγωγός και DJ, Avicii. Σύμφωνα με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Diana Baron, ο 28χρονος DJ βρισκόταν στo Ομάν.

«Η οικογένεια είναι συντετριμμένη και ζητούμε από όλους να τη σεβαστούν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Baron.

Ο 28χρονος  είχε αποσυρθεί από τις live εμφανίσεις το 2016 επικαλούμενος προβλήματα υγείας στο συκώτι και στο πάγκρεας, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστοί, για την ώρα, οι λόγοι που έχασε τη ζωή του.

Στο παρελθόν είχε διαγνωστεί με παγκρεατίτιδα λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ. Το 2014 είχε αφαιρέσει και τη χοληδόχο κύστη του.

Είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της mainstream μουσικής σκηνής, όπως ο David Guetta, η Madonna, ο Lenny Kravitz και η Taylor Swift ενώ είχε κάνει εμφανίσεις στα μεγαλύτερα clubs του πλανήτη.

Είχε κερδίσει δύο βραβεία MTV, ένα Billboard, ενώ ήταν υποψήφιος δύο φορές για βραβείο Grammy.

Ο θάνατός του έρχεται λίγες μέρες μετά την υποψηφιότητά του για ένα βραβείο Billboard Music στην κατηγορία κορυφαίο χορευτικό – ηλεκτρονικό άλμπουμ για το “Avicii (01)”.

© 2018, Tasos P.. All rights reserved.

About the author

Tasos P.

Από μικρός λάτρης των νέων κυκλοφοριών και των charts. Δικηγόρος, συνθέτης και μέλος της κριτικής επιτροπής των Grammy Awards στην Αμερική.

Leave a Comment