Fresh Music News

Η Brooke Candy επιστρέφει ετοιμοπόλεμη στο νέο της single “War”!

Written by Nikos Vlamis

Η Brooke Candy κάνει ένα επικό comeback στην μουσική σκηνή με την κυκλοφορία του νέου της single “War”, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο EP της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Για όσους γνωρίζουν την Brooke Candy από το ξεκίνημα της καριέρας της, το “War” θα τους φανεί σαν μια ανανεωμένη επιστροφή στον ήχο που την έκανε αρχικά γνωστή. Κομμάτια όπως το “Das Me” και το “Eveybody Does” ήταν που τότε τράβηξαν την προσοχή της RCA, η οποία της προσέφερε δισκογραφικό συμβόλαιο και την έβαλε να συνεργαστεί με την Sia για την δημιουργία του ντεμπούτου album της, το οποίο όμως τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Εκείνη την περίοδο προσπαθούσαν να την πλασάρουν ως μια pop star, κυκλοφορώντας διασκεδαστικά και φιλικά προς το ραδιόφωνο τραγούδια, όπως το “Happy Days” ή το “Living Out Loud”, τα οποία, ναι μεν ήταν πολλά υποσχόμενα, αλλά την απομάκρυναν από αυτό που αντιπροσώπευε.

Πλέον, ως ανεξάρτητη καλλιτέχνις, επιστρέφει στις ρίζες της με το “War”, το οποίο πηγάζει από ένα πνεύμα επανάστασης, με κοινωνικο-πολιτικούς στίχους, τους οποίους έγραψε με τον Jesse Saint John (Britney Spears, Charli XCX, Sia, Camila Cabello, Diplo), με δυνατό beat και κιθάρες – αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την MNDR, που ανέλαβε την παραγωγή. Λίγους μήνες πριν κυκλοφόρησε άλλο ένα κομμάτι αποκλειστικά σε ψηφιακές πλατφόρμες της Γερμανίας με τίτλο “For Free”, το οποίο σου παρουσιάσαμε εδώ.

Όσον αφορά το νέο της single, δήλωσε: «Το “War” αναφέρεται στο τι συμβαίνει στον πλανήτη – για το πώς τα πολιτικά και πολιτισμικά τοπία είναι τόσο άδικα. Είναι ένα τραγούδι με σκοπό να αφυπνίσει τους ανθρώπους και να τους κάνει να αναζητήσουν δραστικές αλλαγές στον κόσμο – να διαμαρτυρηθούν και να αναταράξουν τα πράγματα».

Μαζί με το single κυκλοφόρησε και ένα επίσημο lyric video, το οποίο επιμελήθηκε ο Κορεάτης καλλιτέχνης του Instagram MLMA.

Σας το παρουσιάζουμε εδώ!

© 2018, Nikos Vlamis. All rights reserved.

About the author

Nikos Vlamis

Ζει στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Από μικρή ηλικία η μουσική και ο αθλητισμός αποτέλεσαν το καταφύγιό του στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές, γι'αυτό και πάντα τα ακολουθεί με πάθος. Λατρεύει τα ζώα, τις τέχνες και τους ανθρώπους που χαμογελούν.

Leave a Comment