Music News

Η Ariana Grande αποκαλύπτει τον τίτλο του νέου της album και τραγουδά το „No Tears Left To Cry“ για πρώτη φορά στην TV!

Written by Nikos Vlamis

Η κυκλοφορία του νέου album της Ariana Grande είναι γεγονός! Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο πολύ δημοφιλές show του Jimmy Fallon, στο οποίο ανακοίνωσε πως ο νέος της δίσκος είναι έτοιμος και θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι. Μάλιστα, επιβεβαίωσε πως για αυτόν συνεργάστηκε με τον Pharell Williams, εκτός από τον Max Martin, μεταξύ άλλων, και ανακοίνωσε για πρώτη φορά πως ο τίτλος του θα είναι „Sweetener“ (μτφρ. γλυκαντικό).

«Ονόμασα έτσι το album μου γιατί μιλάει για το να ρίχνεις φως σε μια κατάσταση ή στην ζωή κάποιου ή κάποιος άλλος να φωτίζει την δική σου και γενικά να γλυκαίνει την κατάσταση.»

Επίσης, επιβεβαίωσε πως όντως «μαρτύρησε» κάποιους από τους τίτλους νέων τραγουδιών που θα συμπεριληφθούν στο album, στο πρόσφατο video clip του „No Tears Left To Cry“ (στην σκηνή με τις μάσκες) και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα κομμάτια „R.E.M.“, „The Light Is Coming“ και το „God Is A Woman“, το οποίο, όπως εξομολογήθηκε, αποτελεί το αγαπημένο της γιαγιάς της, ενώ αποκάλυψε πως το πρώτο κομμάτι του δίσκου ονομάζεται „Raindrops“ και πρόκειται για ένα intro , το οποίο συμπεριλαμβάνει κομμάτι ενός τραγουδιού από την δεκαετία του ’50 με τίτλο „An Angel Cried“ και ότι κάθε 20 του μηνός μέχρι την κυκλοφορία του album θα κάνει κάτι ξεχωριστό. Πρώτο πράγμα στις 20 Μαΐου, ανακοίνωσε ότι θα τραγουδήσει στα Billboard Awards. Κατά την διάρκεια της δήλωσης αυτής, της ξέφυγε πως θα είναι 3 ανακοινώσεις που θα γίνουν, οπότε μάλλον ο δίσκος θα κυκλοφορήσει γύρω στα τέλη Ιουλίου.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε επίσης στο τραγικό γεγονός της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε ύστερα από συναυλία της στο Manchester το περσινό καλοκαίρι και τον όμορφο τρόπο, με τον οποίο η ίδια χειρίστηκε την κατάσταση. Η νεαρή τραγουδίστρια φανερά συγκινημένη, κρατώντας μετά βίας τα δάκρυά της, τον ευχαρίστησε, χωρίς περαιτέρω σχόλια.

Εκτός αυτού, η δημοφιλής τραγουδίστρια  επιφύλαξε μια μικρή έκπληξη σε θαυμαστές της, οι οποίοι τραγουδούσαν live το τραγούδι της „One Last Time“ για το show, χωρίς να ξέρουν ότι η ίδια είναι εκεί και τους ακούει. Ύστερα έπαιξε ένα μουσικό παιχνίδι, γνωστό για το show, με τον παρουσιαστή, το οποίο φρόντισε για πολλά γέλια.

Στο τέλος της βραδιάς τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά στην τηλεόραση το νέο της single „No Tears Left To Cry“, αφήνοντας κατενθουσιασμένο το κοινό με την υπέροχη performance της.

Καλοκαιράκι αργείς πολύ ακόμα;;;

© 2018, Nikos Vlamis. All rights reserved.

About the author

Nikos Vlamis

Ζει στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Από μικρή ηλικία η μουσική και ο αθλητισμός αποτέλεσαν το καταφύγιό του στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές, γι'αυτό και πάντα τα ακολουθεί με πάθος. Λατρεύει τα ζώα, τις τέχνες και τους ανθρώπους που χαμογελούν.

Leave a Comment