Discover New Artists Fresh

Γνωρίστε την Taeyeon από τις Girls‘ Generation κι ακούστε το νέο της single “Stay”!

Written by Nikos Vlamis

Η Taeyeon είναι μια από τις πιο διάσημες και δημοφιλείς τραγουδίστριες της KPop, καθώς αποτελεί την βασική τραγουδίστρια, ενός από τα πιο επιτυχημένα KPop συγκροτήματα με διεθνή καριέρα, τις Girls‘ Generation.

Μετρώντας μια τεράστια καριέρα 11 ετών με το συγκρότημα, αλλά και 3 ετών, ως σόλο καλλιτέχνιδα, έχει κυκλοφορήσει 6 album με τα υπόλοιπα κορίτσια, 1 προσωπικό δίσκο και 4 solo EP.

Συνεχίζοντας να προωθεί την προσωπική της καριέρα, καθώς το μέλλον του συγκροτήματος είναι προς το παρόν αβέβαιο μετά την αποχώρηση μερικών από τα 8 μέλη, η ταλαντούχα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της single „Stay“, το οποίο αποτελεί το πρώτο της στα ιαπωνικά.

Πρόκειται για ένα πιο pop-rock τραγούδι, το οποίο θυμίζει το ντεμπούτο single της „I“ και κυκλοφόρησε ως διπλό single, καθώς περιλαμβάνει το επίσης νέο τραγούδι „I Am The Greatest“ – μια pop-rock μπαλάντα.

Μαζί με αυτό το διπλό single, κυκλοφόρησε και το επίσημο video clip του „Stay“, το οποίο γυρίστηκε στο Μαρόκο, παρουσιάζοντάς την να τραγουδά σε πολύ γραφικές τοποθεσίες, αρμονικά με την μελωδία του κομματιού.

Η φετινή χρονιά έχει αποδειχθεί πολύ ανθηρή για τους καλλιτέχνες της KPop, οι οποίοι εκτός από την επιτυχία που γνωρίζουν στον δυτικό κόσμο αυτή την στιγμή, έχουν κατακλύσει και την μεγάλη αγορά της Ιαπωνίας, όπου συγκροτήματα της KPop, όπως οι TWICE και οι BTS έφτασαν την κορυφή των chart, ενώ έχουν αυξηθεί οι κυκλοφορίες κι από άλλους δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Κορέα.

Το „Stay“ κυκλοφόρησε μόλις λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου EP της Taeyeon „Something New“, που κυκλοφόρησε στα κορεάτικα και με το οποίο σκαρφάλωσε στην 4η θέση του World Albums Chart.

Απολαύστε το νέο της video clip εδώ!

© 2018, Nikos Vlamis. All rights reserved.

About the author

Nikos Vlamis

Ζει στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Από μικρή ηλικία η μουσική και ο αθλητισμός αποτέλεσαν το καταφύγιό του στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές, γι'αυτό και πάντα τα ακολουθεί με πάθος. Λατρεύει τα ζώα, τις τέχνες και τους ανθρώπους που χαμογελούν.

Leave a Comment