Greek

“Έρχεται η νύχτα” του Νίνο ….

κείμενο: Giorgis Haritonidis 

Tον Νίνο, κατά κόσμον Στέφανο Ξυπολητά, τον γνωρίσαμε το 2002 μέσα από την συμμετοχή του στο reality – talent show -music academy Fame Story και από τότε μας έχει απασχολήσει αρκετά είτε με τις μεγάλες κατά καιρούς επιτυχίες του είτε με τις αρκετά εκκεντρικές επί σκηνής εμφανίσεις του.

Σαν ναυαγοί,  Φοβάμαι, Έρωτα μου, Θεός, OK είναι μόνο μερικά από τα πολλά super επιτυχημένα singles του Ροδίτη τραγουδιστή και συνθέτη, ο οποίος όμως με την τελευταία του δισκογραφική δουλειά μας τα χαλάει λίγο.

Βασισμένος στο πολύ καλό “Σμπαράλια” που έκανε επιτυχία το 2013, το ατμοσφαιρικό “Αλήτης” και το πιο καλοκαιρινό “100 φορές” του 2014 κυκλοφορεί το νέο του album με βασικό συντελεστή τον Θάνο Παπανικολάου, που υπογράφει την πλειοψηφία των κομματιών. Mid tempo pop, κάποιες όχι ιδιαίτερα δυναμικές μπαλάντες και λίγες απόπειρες άτσαλου λαϊκού με καλύτερη στιγμή το “Ας σπάσει” του Κωνσταντίνου Κουροπαλάτη είναι η γεύση που μας αφήνει το νέο του βήμα.

Έχοντας να κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο album από το μέτριας αποδοχής “Η παράσταση αρχίζει” του 2009, σίγουρα θα περιμέναμε κάτι καλύτερο από την Cobalt Music και σίγουρα οχι με κάθε αντίτυπο δώρο tattoo με το πρόσωπο του τραγουδιστή. Ας ελπίσουμε να μας αποζημιώσει με τις live εμφανίσεις του στο Gotham Stage Club.

Έρχεται η νύχτα ή κάπου στα μισά έχασε το δρόμο;

© 2015, Panagiotis Karderinis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Karderinis

Παρορμητικός, υπερβολικός και fan του καναπέ και της Βυσσινάδας. Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές στο μετρό ή να γλύφει την μαγιονέζα απο τα δάχτυλά του σε κάνα burger bar. Ψευτοχάκερ και ανίκανος να καρφώσει ένα καρφί ΜΗΝ του εμπιστευθείτε ποτέ την συσκευή του κινητού σας.

Leave a Comment