Τρεις ακόμη χώρες επέλεξαν τη συμμετοχή τους για τον Διαγωνισμό της Eurovision!
Μια αντισυμβατική και σίγουρα καλλιτεχνική επιλογή έκαναν οι Λιθοθυανοί για την εκπροσώπησή τους στον φετινό Διαγωνισμό της Eurovision. Μεγάλος νικητής του Eurovizija.LT, του εθνικού τελικού της Λιθουανίας, και μάλιστα με τεράστια διαφορά από τον ανταγωνισμό αναδείχθηκε ο Lion Ceccah. Θα εκπροσωπήσει τη χώρα με το “Sólo quiero más” (μτφ. Απλώς Θέλω Περισσότερα) ένα τραγούδι στην αγγλική αλλά και ισπανική γλώσσα!
Η Βουλγαρία επιστρέφει στον Διαγωνισμό μετά από 4 χρόνια και σίγουρα επιστρέφει δυναμικά! Όπως γνωρίζαμε η Dara θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας ενώ μέσα του εθνικού τελικού της χώρας επιλέχθηκε και το τραγούδι. Αυτό είναι το “Bangaranga” ένα balkan urban-pop κομμάτι.
Παραμένουμε στα Βαλκάνια αφού και η Σερβία επέλεξε τη συμμετοχή της! Μέσα από τον καθιερωμένο, πια, εθνικό τελικό της χώρας Pesma Za Evroviziju επέλεξε η χώρα τους εκπροσώπους της που δεν είναι άλλοι από τους Lavina. Η συμμετοχή τους ονομάζεται “Kraj mene” (μτφ. Κοντά Μου) και πρόκειται για ένα δυναμικό rock κομμάτι. Σίγουρα μια μη αναμενόμενη επιλογή από τη Σερβία.

















Αφήστε μια απάντηση