Specials

Γιατί για μένα ο Michael Jackson δεν έφυγε ποτέ…

Δεν ξέρω πόσα χρόνια μου μένουν ακόμα να ζήσω, να βλέπω, να ακούω και να αισθάνομαι αλλά σίγουρα ποτέ δεν θα ξεχάσω το πρωινό της 25ης Ιουνίου του 2009 και πάντα αυτό το καταραμένο συναίσθημα της απώλειας θα με κυνηγάει. Ναι, μπορεί να σου ακουστεί υπερβολικό αλλά μπορεί να το βίωσες και εσύ, δεν έχει σημασία τώρα θα μιλήσω εγώ.

music hunter michael jackson

Αν συνεχίζεις να διαβάζεις τότε ίσως και εσύ αυτό το πρωί να πέρασες παρόμοια φάση, να ξύπνησες, να είδες το χαμό στο κινητό σου από μηνύματα και να έτρεξες γρήγορα στο pc σου να διασταυρώσεις αυτό που σίγουρα δεν ήθελες. O παιδικός σου ήρωας δεν είναι στην ζωή, ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης δεν μπορεί πια να εκφραστεί και ο άνθρωπος που σε βομβάρδισε με μηνύματα παντός τύπου στην εφηβεία σου δεν θα συνεχίσει να το κάνει…ή μήπως όχι;

michael music hunter

Τελικά, 14 Χρόνια μετά μπορεί να έχω την ίδια θλίψη κάθε Ιούνιο αλλά η κληρονομιά που πήρα από τον μουσικό πατέρα μου και το συναίσθημα είναι πάντα το ίδιο. Για μένα πάλι τα ίδια κάνει και πάντα θα το κάνει, ο michael ζει και ζει γιατί δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς αφού ο μουσικός πλανήτης στηρίζετε σε αυτόν και στο έργο του και αφού εγώ έχω σημάδια που δεν είναι τατουάζ που θα ξεθωριάσουν αλλά ενέσιμα βιώματα.

Για μένα είναι ευκαιρία σήμερα να θυμάμαι πόσο μεγάλος καλλιτέχνης ήταν, και για σένα να μάθεις και να δεις 8 υπερκαταπληκτικά tributes που είναι εμπνευσμένα από τον Michael Jackson, και κάπως έτσι .. ο Michael δεν έφυγε ποτέ… !

1. 14.000 άτομα φτιάχνουν ένα μοναδικό flashmob για το “Thriller” στο Μεξικό, μπαίνουν στο guinnes και εσύ ζηλεύεις που δεν ήσουν εκεί το 2009.

2. H Beyonce σαφώς επηρεασμένη και δηλωμένη Jackson fan την χρονιά που ο Michael έφυγε αλλάζει τους στίχους του “Halo” και γίνετε ένα υπέροχο και ανατριχιαστικό tribute.

3. O Γερμανός βιολιστής André Rieu Προσθέτει 5 κομμάτια του Michael στις συναυλίες του και αυτό εδώ είναι μια αγαπημένη μου στιγμή.

4. Περίπου 400 φυλακισμένοι σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στις Φιλιππίνες και 3 χορευτές δημιούργησαν το παρακάτω video. Το πρότζεκτ είναι official και φτιάχτηκε για το Dvd του “This is it”

5. Η Clare Maguire έγραψε αυτό το τραγούδι που αν είσαι hardcore fan θα ταυτιστείς και το κυκλοφόρησε λίγο καιρό μετά τον θάνατό του. Σχεδόν σφυρίζει ακόμα στα αυτιά μου!

6. Τα Mtv Awards του 2009 ήταν μόνο Michael Jackson και αυτό ήταν το καλύτερο σημείο!

7. Φυσικά υπήρξαν και θα υπάρχουν αμέτρητες παραστάσεις με χορευτικά και όχι μόνο – μέχρι αναπαράσταση συναυλίας είδαμε. Mία απ τις πιο πετυχημένες ήταν αυτή εδώ του Cirque du Soleil με εκατοντάδες παραστάσεις ανά τον κόσμο και sold out στην πλειοψηφία τους.

8. Υπάρχουν πάνω από 1 εκατομμύριο tributes, videomix, remixes κτλ με τις δουλειές του Michael Jackson. Υπάρχει περίπτωση να τα έχω δεί/ακούσει όλα αλλά αυτά του Robin Skouteris είναι νομίζω τα καλύτερα Video mix με mashup τραγούδια που φτιάχτηκαν ποτέ και με αυτά θα κλείσω, θα τα ακούσω δυνατά θα τα κοιτάω full screen και θα θυμάμαι πάντα ότι ο Michael δεν έφυγε ποτέ γιατί το είναι μου ολόκληρο έχει κομμάτια από τον ίδιο που τόσο πολύ αγαπώ!

LOVE YOU ALWAYS

tumblr_mmvhc7iuTL1s6dntmo1_500

© 2020 – 2023, Panagiotis Karderinis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Karderinis

Παρορμητικός, υπερβολικός και fan του καναπέ και της Βυσσινάδας. Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές στο μετρό ή να γλύφει την μαγιονέζα απο τα δάχτυλά του σε κάνα burger bar. Ψευτοχάκερ και ανίκανος να καρφώσει ένα καρφί ΜΗΝ του εμπιστευθείτε ποτέ την συσκευή του κινητού σας.

Leave a Comment