Fresh

Το εμβληματικό “Barbie Girl” σε remix από τον Tiësto

Το κλασσικό τραγούδι “Barbie Girl” κυκλοφορεί σε νέα εκτέλεση

Η ταινία Barbie με τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ της ταινίας και έχουμε ήδη γράψει για αυτήν (Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο εδώ LINK)

Τις τελευταίες ημέρες το συγκρότημα των Aqua αφού επιβεβαίωσε την παρουσία μιας νέας εκδοχής του εμβληματικού τους τραγουδιού Barbie Girl στην ταινία, τώρα το γκρουπ κυκλοφορεί και επίσημα τη νέα έκδοση του τραγουδιού αποκαλύπτοντας τη συμμετοχή του Tiësto, ενός από τους πιο επιτυχημένους DJs στον κόσμο.

Το group δήλωσε : «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιτέλους μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι το Barbie Girl, φυσικά, θα είναι μέρος της ταινίας Barbie!!!».

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την κυκλοφορία του κλασσικού τραγουδιού που είχε ανεβεί στο #1 του Βρετανικού Singles Chart και στο #7 του Billboard Chart το 1997. (Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο εδώ LINK)

Ακούστε τη νέα έκδοση του τραγουδιού


© 2023, Tasos P.. All rights reserved.

About the author

Tasos P.

Από μικρός λάτρης των νέων κυκλοφοριών και των charts. Δικηγόρος, συνθέτης και μέλος της κριτικής επιτροπής των Grammy Awards στην Αμερική.

1 Comment

Leave a Comment