Specials

Τα 20 καλύτερα albums για το πρώτο μισό του 2022!

Έχοντας διανύσει τους πρώτους έξι μήνες του έτους, εδώ στο Music Hunter κάνουμε μια μικρή αναδρομή στις κυκλοφορίες που μας απασχόλησαν περισσότερο για το πρώτο μισό του 2022.

20. Aurora – The Gods We Can Touch

Μια από τις πλέον κατεξοχήν προσωπικότητες της avant-garde μουσικής σκηνής κυκλοφόρησε τον τρίτο προσωπικό της δίσκο. Στο The Gods We Can Touch ο χαρακτηριστικός dark electro-pop χαρακτήρας της Aurora είναι και πάλι παρών ενώ αυτή τη φορά αναμιγνύεται με synth pop, art pop ακόμη και folk ήχους. Η νεαρή Νορβηγή με αυτή της την δουλειά εδραιώνει τη θέση της στο πεδίο της εναλλακτικής pop.

Best tracks: “Cure for Me”, “Giving It to the Love”

19. Rex Orange County – Who Cares?

Διατηρώντας και πάλι το προφίλ του sad boy next door, ο Rex Orange County ουσιαστικά μας χάρισε ένα δεύτερο μέρος του εξαιρετικού Pony (2019). Τα 11 τραγούδια του δίσκου ακολουθούν indie-pop και soul μουσικές ενώ οι διάσπαρτοι περισσότερο εμπορικοί ήχοι προκαλούν ευχάριστη έκπληξη. Στιχουργικά οι ερωτικές απογοητεύσεις, η κατάθλιψη και οι κοινωνικοί προβληματισμοί διακατέχουν το album από την αρχή ως το τέλος. Σανίδα σωτηρίας για τον ίδιο μέσα σε όλα αυτά που ζει; Ο ίδιος του ο εαυτός και τα… σκυλιά του!

Κι ενώ πολλοί τον βρίσκουν, πλέον, επαναλαμβανόμενο φαίνεται ότι ο ίδιος έχει βρει το μουσικό και στιχουργικό πεδίο πάνω στο οποίο θέλει να δημιουργεί. Κι αυτό δεν είναι κακό.

Best tracks: “One In a Million”, “Keep It Up”

18. Camp Cope – Running With the Hurricane

Η νεότερη δισκογραφική δουλειά από τις Αυστραλές Camp Cope σίγουρα τις βρίσκει πιο ήρεμες και κατασταλαγμένες. Το ανήσυχο πνεύμα, η rebel διάθεση και η αντισυμβατικότητα του How to Socialize & Make Friends (2018) δεν αποτελούν παρελθόν απλά αλλάζουν μορφή με την οποία αυτά εκφράζονται. Ουσιαστικά τα τρία κορίτσια από την Μελβούρνη μας τραγουδούν ακριβώς για τα ίδια πράγματα που μας τραγούδησαν και στις προηγούμενες δουλειές τους από μια όμως εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Μουσικά στο Running With the Hurricane κανείς θα βρει κομμάτια που θα μπορούσαν κάλλιστα να βρεθούν σε δίσκους των Fleetwood Mac, των (Dixie) Chicks ακόμη και των The Strokes! Ένα τόσο γεμάτο μουσικό ταξίδι χαρίζουν οι Camp Cope.

Best track: “Blue”. Επίσης ξεχωρίζουν τα “Running With the Hurricane” και “Jealous”

17. Drake – Honestly, Nevermind

Με μια κυκλοφορία – έκπληξη χωρίς καμία προηγούμενη ανακοίνωση ο Drake κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα όλων επάνω του. Κι αυτό το έκανε όχι μόνο εξ’ αιτίας της surprise κυκλοφορίας του Honestly, Nevermind αλλά και του ήχου που αυτό έχει. Ο γίγαντας της hip hop μουσικής αφήνει προσωρινά τους urban ήχους και πειραματίζεται με την house μουσική. Σε μια εποχή που οι περισσότεροι άντρες μουσικοί (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι πιο βαρετοί από ποτέ, ο Drake πειραματίστηκε, σκέφτηκε έξω από το κουτί και εν τέλει μας χάρισε κάτι νέο και φρέσκο. Το Honestly, Nevermind αποδεικνύει ότι όντως ο Drake ανήκει στους κορυφαίους άντρες καλλιτέχνες της γενιάς του.

Φυσικά και αυτή του η κυκλοφορία γνωρίζει εμπορική απήχηση αφού του χάρισε τον 11ο #1 δίσκο του στις Πολιτείες. Έχει ισοφαρίσει την Barbra Streisand και τον Bruce Springsteen ενώ πλέον τον ξεπερνούν μόνο ο Jay-Z (14 #1 δίσκοι) και οι Beatles (19 #1 δίσκοι).

Best tracks: “A Keeper”, “Falling Back”

16. Drug Church – Hugiene

Η επιρροή από την 1990’s hard rock μουσική είναι εύκολα διακριτή και στα συνολικά 26 λεπτά που διαρκεί το νεότερο δημιούργημα των Drug Church. Οι ίδιοι φαίνεται ότι έχουν ακούσει και μελετήσει προσεκτικά τις δουλειές των Nirvana, των Pearl Jam και των Soundgarden. Με μια διάθεση σχεδόν χιουμοριστική (ή μήπως ειρωνική;) για το ότι έζησε η ανθρωπότητα τα τελευταία έτη λόγο του covid-19 η μπάντα δε διστάζει να καυτηριάσει καταστάσεις, να περάσει κοινωνικά μηνύματα και εν τέλει να προβληματίσει τον ακροατή.

Best tracks: “Detective Lieutenant”, “Athlete On Bench

15. Charli XCX – Crash

Μια σεξουαλική διέγερση, ένα φετίχ θα λέγαμε, ότι αποτέλεσε τη πηγή δημιουργίας του αισίως πέμπτου δίσκου της πάντα ευρηματικής Charli XCX. Ο τίτλος του δίσκου, Crash είναι εμπνευσμένος από το ομόνυμο ψυχολογικό θρίλερ όπου οι πρωταγωνιστές διεγείρονται ερωτικά από αυτοκινητιστικά δυστυχήματα. Σε ολόκληρο τον δίσκο η ίδια εξερευνά ”μια νέα σεξουαλικότητα που γεννιέται από μια διεστραμμένη τεχνολογία”.  Αυτό το κάνει απομακρυνόμενη από την hyper-pop (όπου το όνομά της είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το είδος) δοκιμάζοντας dance-pop και synth-pop ήχους αλλά και μελωδίες από προηγούμενες δεκαετίες.

Best tracks: “Beg for You”, “Used to Know Me

14. Cannons – Fever Dream

Η νεότερη δισκογραφική δουλειά των Cannons έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει το καλοκαιρινό μας soundtrack. Αισθησιακό και αιθέριο, το Fever Dream έχει τη δύναμη να μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο πιο ονειρικό. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στα εξαιρετικά φωνητικά της Michelle Joy ενώ ο Ryan Clapham ομολογουμένως χάρισε τον καλύτερο του εαυτό στη κιθάρα.

Ο δίσκος κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την Panik Records.

Best tracks: “Come Alive”, “Tunnel of You

13. Ethel Cain – Preacher’s Daughter

Μπορεί κάποιος να ξεφύγει από το παρελθόν του; Πόσο μας χαρακτιρίζουν προηγούμενες εμπειρίες, βιώματα και συνήθειες; Τα ερωτήματα αυτά βρίσκονται διάσπαρτα μέσα στους στίχους του debut ολοκληρωμένου δίσκου της Ethel Cain. Παρόλο που η ίδια είναι μια transgender γυναίκα μεγαλωμένη σε ένα εκκλησιαστικό περιβάλλον αναγνωρίζει τη σημαντικότητα του παρελθόντος, όσο σκληρό κι αν είναι και φαίνεται ότι τελικά δε θέλει ούτε να ξεφύγει από αυτό ούτε και να το διαγράψει. Τα συνολικά 12 τραγούδια του δίσκου αποτελούν goth-pop, indie-pop και ambient δημιουργίες.

Best tracks: “American Teenager”, “Western Nights

12. Sofi Tukker – Wet Tennis

Ένα 35λεπτο dance party ετοίμασαν οι Sofi Tukker για τη νέα τους κυκλοφορία. Το Wet Tennis έχει όλα αυτά που αγαπάμε στο electro duo. Εξαιρετικά και καλοδουλεμένα beats, προσεγμένη δουλειά στη παραγωγή, ζωντάνια και δυναμικός ρυθμός είναι στοιχεία και πάλι παρών. Για πρώτη φορά στη καριέρα τους φαίνεται ότι οι ίδιοι επιζητούν την αναγνώριση από την παγκόσμια EDM σκηνή η οποία μέχρι τώρα τους αντιμετωπίζει περισσότερο σαν… joke acts. Ο τίτλος του δίσκου ίσως να μην προλογεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την νέα εικόνα των Sofi Tukker αλλά μια ακρόαση του album σίγουρα το κάνει.

Best tracks: “Original Sin”, “Wet Tennis

11. FKA Twigs – Caprisongs

Η κατά πολλούς διάδοχος της Bjork και της Kate Bush κυκλοφόρησε την εμπορικότερη δουλειά της. Η στροφή της FKA Twigs από art-pop συνθέσεις σε πιο εμπορικά και pop ακούσματα σίγουρα θεωρείται επιτυχημένη αφού μέσα στο Caprisongs οι θαυμαστές της θα μπορέσουν να βρουν τραγούδια για να συμπεριλάβουν σε playlists τους ενώ με αυτό της το μουσικό άνοιγμα σίγουρα ανοίγει και το δρόμο για μεγαλύτερη εμπορική απήχηση. Οι αστρολογικές αναφορές της, κυρίως για να δικαιολογήσει πράξεις της αλλά και πράξεις άλλων, είναι ενδιαφέρουσα και παιχνιδιάρικη. Ο πόνος και η θλίψη του ευρηματικού Magdalene (2019) είναι και εδώ. Ενίοτε την καταβάλει και πάλι ενίοτε δίνει τη θέση του σε δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Αν το ANTI (2016) είναι για εσάς ο καλύτερος δίσκος της Rihanna τότε σίγουρα θα λατρέψετε το Caprisongs.

Best tracks: “Careless”, “Tears In the Club

10. Mitski – Laurel Hell

Μέσα σε ένα καινούργιο μουσικό πλαίσιο εισάγει τους θαυμαστές της η Mitski με τη νέα της κυκλοφορία. Οι upbeat και more energetic κυκλοφορίες με synth-pop ήχο παντρεύονται αρμονικά με τα πιο αργά κομμάτια και κάνουν το τελικό αποτέλεσμα γεμάτο και ολοκληρωμένο. Ακούγωντας κανείς για πρώτη φορά το Laurel Hell μπορεί να καταλάβει τη δίψα της καλλιτέχνιδος για αλλαγή και πειραματισμό. Κι ενώ η παρουσία των αργών κομματιών μπορεί να ολοκληρώνει τον δίσκο παράλληλα φανερώνει και τη δειλία της να αλλάξει εξ ‘ολοκλήρου τον ήχο της. Σίγουρα το Laurel Hell αποτελεί σημείο – σταθμό στη καριέρα της Mitski.

Best tracks: “The Only Heartbreak”, “Love Me More

9. Camila Cabello – Familia

Η τρίτη solo απόπειρα της Κουβανής Camila Cabello την βρίσκει, όπως μαρτυρα και ο τίτλος, να καταπιάνεται με την οικογένεια. Η καραντίνα αλλά και ο χωρισμός της από τον Shawn Mendes έδωσε το κατάλληλο χρόνο στην ίδια να βρεθεί με την οικογένεια της, να εξερευνήσει τις ρίζες και τη κληρονομιά της και εν τέλει να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της. Θίγει θέματα όπως η ψυχική υγεία, η ψυχολογική κακοποίηση και οι ερωτικές σχέσεις κάνοντας τον δίσκο την καλύτερη στιχουργική απόπειρα της ίδιας. Με το Familia μας δείχνει περήφανα ότι δεν χρειάζεται τη πληθώρα δημιουργών των δύο προηγούμενων κυκλοφοριών της. Μουσικά το Familia είναι ένα σύγχρονο μωσαικό της latin μουσικής ενώ υπάρχει και ο χώρος για πειραματισμούς όπως για παράδειγμα η συνεργασία της με την Willow στο “Psychofreak”. Σε όλους τους τομείς το Familia αφήνει πίσω τη προγενέστερη δουλειά της Cabello με τίτλο Romance (2019) και μάλιστα με… διαφορά!

Best tracks: “Don’t Go Yet”, “No Doubt

8. The Weeknd – Dawn FM

Μένοντας πιστός στον ήχο που μας χάρισε με το πολυ-πλατινένιο After Hours (2020) ο The Weeknd κυκλοφόρησε έναν δίσκο με εμφανή την επιρροή από την μουσική των 1980’s με έντονο τον ήχο από το synthesizer πάντα όμως με δόσεις R&B και hip-hop μουσικής. Ο ίδιος ο The Weeknd είπε για το Dawn FM: ”Φανταστείτε το album σαν να το ακούει ένας νεκρός ακροατής. Αυτός περιμένει κολλημένος στο καθαρτήριο για να βρεθεί στο φως, στην άκρη του τούνελ. Και ενώ είναι κολλημένος στο καθαρτήριο έχει έναν ραδιοφωνικό σταθμό να παίζει με τους παραγωγούς να τον βοηθούν να βρεθεί στο φως”. 

Η οικειοποίηση του θανάτου, η μετά θάνατον ζωή, οι εξαρτήσεις και οι ερωτικές απογοητεύσεις συνθέτουν τη στιχουργική παλέτα του δίσκου. Είναι μια κραυγή για βοήθεια από τον Καναδό super star ο οποίος δείχνει ότι βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα σκοτεινή, αλλά απόλυτα δημιουργική, περίοδο της ζωής του.

Best tracks: “Take My Breath”, “Less Than Zero

7. Florence + The Machine  – Dance Fever

Με έντονη folklore διάθεση και μεσαιωνική αισθητική συνοδεύτηκε η νέα κυκλοφορία των Florence + The Machine. Το Dance Fever μπορεί να μεταφραστεί και ως χορεομανία ενός λαογραφικού φαινομένου στον Βρετανικό μεσαίωνα όπου οι άνθρωποι χόρευαν κατά χιλιάδες σε σημείο πολλοί από αυτούς να πεθαίνουν. Με το σχήμα αυτό της υπερβολής η ταλαντούχα Florence Welch θέλησε να δείξει όλα αυτά που της έλειψαν εν μέσω της πανδημίας, περίοδος όπου δημιουργήθηκε ο δίσκος. Ο χορός, τα clubs, τα μεγάλα φεστιβάλ και εν τέλει η χαρά είναι μόνο μερικά από αυτά. Η ίδια η Welch μεταμορφώνεται σε ιέρεια της κίνησης και της ενέργειας κα χαρίζει έναν δίσκο για τη λύτρωση, την αναγέννηση και εν τέλει την ίδια τη ζωή.

Στη παραγωγή βρίσκεται ο master του είδους Jack Antonoff αλλά και ο Dave Bayle από τους Glass Animals. Ο χαρακτηριστικός pop ήχος του συγκροτήματος δένει αρμονικά με ρυθμούς επηρεασμένους από τη μουσική του Iggy Pop, την dance ακόμη και τη folk.

Best tracks: “Free”, “Dream Girl Evil”

6. Arcade Fire – We

”It’s the age of doubt, and I doubt we’ll figure it out” είναι οι opening στίχοι του We, της πρόσφατης δισκογραφικής απόπειρας των Arcade Fire. Ο στίχος χαρακτηρίζει στο ακέραιο το τι θέλει να πει η μπάντα με τη νέα της δουλειά. Στην εποχή της κοινωνικής απομόνωσης, της αμφιβολίας και στο τέλος των αυθεντιών με κάθε έννοια οι Arcade Fire αναζητούν όλα αυτά που πλέον ενώνουν τους ανθρώπους. Μόνο με το Εμείς μπορούμε να οδηγήσουμε τη κοινωνία μακριά από τη φθορά που έχει υπέστη. Το κοινωνικό και ενίοτε το πολιτικό σχόλιο δίνουν την κατάλληλη ένταση στο album.

Η θρυλική 2000’s rock μπάντα έχει επιστρέψει για τα καλά, αποδυκνύει σε όλους ότι έχει ακόμα πολλά να πει ενώ πρωταγωνιστεί εκ νέου στη παγκόσμια rock μουσική σκηνή. Το We είναι η καλύτερη δουλειά τους από το 2013 και συγκεκριμένα από το Reflector.

Best tracks: “Age of Anxiety |”, “The Lighting ||

5. Kendrick Lamar – Mr. Morale & The Big Steppers

Βάζοντας τέλος στην πολύχρονη απουσία του από τα μουσικά πράγματα, ο ταλαντούχος Kendrick Lamar επιστρέφει πιο επίκαιρος από ποτέ. Πολλά από τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται στο Mr. Morale & The Big Steppers προκύπτουν από εμπειρίες του ίδιου. Βουτώντας στο ίδιο του το παρελθόν για να αντλήσει στίχους θα μας μιλήσει στο “Auntie Diaries” για την αλλαγή φύλου της θείας του (πόσο επαναστατικό να προέρχεται ένα τέτοιο κομμάτι από έναν μαύρο rapper;), στο “Mother I Sober” για τις κατηγορίες περί κακοποίησης αλλά και για τις ψεύτικες φιλίες στο “Silent Hill”.  Φυσικά και η πανδημία δε θα ξεφύγει από τις ρήμες του Lamar και συγκεκριμένα στα τραγούδια “N95” και“Savior”.

Διεκδικώντας με μεγάλες αξιώσεις το βραβείο Grammy για τον δίσκο της χρονιάς είναι σίγουρο ότι και αυτή η κυκλοφορία του Kendrick Lamar θα αποτελέσει μια από τις κορυφαίες της χρονιάς για το hip hop είδος αλλά και για τη μουσική γενικότερα.

Best tracks: “N95”, “Purple Hearts

4. Wet Leg – Wet Leg

Ο πολυαναμενόμενος eponymous debut δίσκος των Wet Leg μας συστήνει με έναν έξυπνο τρόπο το βρετανικό girl duo. Άλλωστε τα δύο singles του δίσκου που ακούσαμε το 2021 (“Chaise Longueκαι “Wet Dream”) είχαν ήδη δημιουργήσει ένα μεγάλο hype για την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά. Σε αυτήν κυριαρχεί το σαρκαστικό και κωμικό στοιχείο, τα σεξουαλικά υπονούμενα, οι αναφορές στη pop κουλτούρα ενώ τα δύο κορίτσια μοιράζονται και προσωπικά τους βιώματα. Μουσικά το Wet Leg καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μουσικών genres όπως η alternative rock, η indie pop, η britpop ακόμη και η punk-pop.

Ακόμα και από τον debut δίσκο τους καταλαβαίνουμε ότι οι δύο Βρετανίδες διαθέτουν μουσική ταυτότητα. Μας κλείνουν το μάτι και μας υπόσχονται μεγαλύτερα πράγματα στο προσεχές μέλλον. Οι Wet Leg θα απασχολήσουν ιδιαίτερα τη παγκόσμια rock μουσική σκηνή αλλά και την mainstream αφού το album έφθασε στη κορυφή των βρετανικών charts.

Best tracks: “Chaise Longue”, “Ur Mum

3. RosalíaMOTOMAMI

Ένα πραγματικό μανιφέστο της latin μουσικής και κουλτούρας μας προσέφερε η Rosalía στον νέο της δίσκο. Reggaeton, bachata και flamengo ρυθμοί ενώνονται με hip hop και pop ήχους ενώ δε λείπουν και οι piano based μελωδίες. Και μπορεί όλο αυτό να φαντάζει χαοτικό, ωστόσο η Rosalía καταφέρνει με εξαιρετική μαεστρία να δημιουργήσει κάτι σίγουρα μοναδικό και ξεχωριστό. Πολλοί και αντιθετικοί ήχοι διαδέχονται συνεχώς ο ένας τον άλλον σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα tracklist που συναρπάζει και εξιτάρει. Το MOTOMAMI δείχνει τα πολλά πρόσωπα της τραγουδίστριας και σε μια δεύτερη ανάγνωση τα πολλά πρόσωπα όλων των γυναικών.

Ο δίσκος φανερώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι η latin μουσική μπορεί να είναι πολλά περισσότερα από ότι όλοι νομίζουμε.

Best tracks: “Saoko”, “Sakura”, “Chicken Teriyaki”

2. Black Country, New RoadAnts from Up There

Με ποιητική διάθεση και πολύ πόνο συνοδεύεται η νεότερη κυκλοφορία των Βρετανών Black Country, New Road. Σε αυτή τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους μας τραγουδούν για χαμένα όνειρα, φιλοδοξίες, διαλυμένες σχέσεις, εξάρτηση από ένα και μόνο άτομο και την (μη) αυτοεκτίμηση. Ναι, το Ants from Up There είναι ένας βαρύς δίσκος και ίσως να προϋποθέτει μια κατάλληλη συναισθηματική διάθεση για να τον ακούσεις. Και εν τέλει να τον απολαύσεις. Οι βρετανοί ροκάδες φαίνεται ότι ξεπέρασαν τον ίδιο τους τον εαυτό και μας χάρισαν έναν δίσκο-ωδή στον ανθρώπινο πόνο. Τα σπαρακτικά φωνητικά του τραγουδιστή Isaac Woods σίγουρα συγκινούν και σε διαλύουν συναισθηματικά.

Ο δίσκος κλείνει, αρκετά νωρίς, ένα κεφάλαιο στη καριέρα των Black Country, New Road. Η αποχώρηση του Isaac Woods λίγες μέρες πριν τη κυκλοφορία του album μας γεμίζει με πολλά ερωτηματικά για το μέλλον της μπάντας. Τι πρόκειται να ακολουθήσει; Ο χρόνος και μόνο θα δείξει. Εμείς αναμένουμε.

Best tracks: “Bread Song”, “The Place Where He Inserted the Blade”, “Snow Globes”

Πρωτού φτάσουμε στο #1 αξίζει να γίνει μνεία και στους παρακάτω δίσκους παρόλο που δεν κατάφεραν να μπουν στη κορυφαία εικοσάδα:

1 . Harry Styles – Harry’s House

“Είσαι σπίτι. Σε αυτόν τον κόσμο, που είμαστε εμείς, ξέρεις πως δεν είναι ο ίδιος όπως ήταν”. Έτσι περιέγραψε τον τρίτο solo δίσκο του ο ταλαντούχος Harry Styles. Το Harry’s House είναι ένας δίσκος βαθιά επηρεασμένος από τη πανδημία του κορονοιού και τη καραντίνα. Έχοντας πολύ χρόνο στη διάθεση του, ο Styles επιστράτευσε μια μεγάλη και έμπειρη ομάδα για τη δημιουργία του δίσκου. Πολλοί θα πίστευαν ότι θα συνεργάζονταν ξανά με τη πλειοψηφία των ανθρώπων πίσω από το Fine Line (2019), του πρηγούμενου δίσκου του που εκτόξευσε κατακόρυφα τις μετοχές του στη παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Αυτός, όμως, επέλεξε την ομάδα πίσω από το σκοτεινό, πιο rock self-titled debut δίσκο του. Κι ενώ ο πρώτος του δίσκος είναι μελαγχολικός, το Harry’s House είναι εξαιρετικά αισιόδοξο και λυτρωτικό. Οι καλογραμμένες pop-rock και synth-pop δημιουργίες ακούγονται ευχάριστα ενώ το ίδιο ευχάριστα ακούγεται και ο ίδιος ο Styles. Εμφανίζεται χαρούμενος, ερωτευμένος, ονειροπόλος ενώ δε λείπουν και οι πιο εσωτερικές στιγμές στις οποίες μοιράζεται πολλές από τις σκέψεις του.

Ως ένας πραγματικός pioneer περιγράφεται ο Harry Styles από πολλούς κριτικούς και ανάγεται σε μια μουσική περσόνα, ένα pop είδωλο που σίγουρα θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια. Το Harry’s House διαδέχεται σχεδόν άριστα και αξιέπαινα το Fine Line. Όλα αυτά που μας κάνουν να αγαπάμε τον Harry Styles είναι παρών και στην πρόσφατη δουλειά του.

Best tracks: “Late Night Talking”, “Cinema”, “Music for a Sushi Restaurant” 

Μη ξεχνάτε να μένετε συντονισμένοι και στο Instagram Account του Music Hunter για περισσότερα music news, reviews αλλά και πολλούς διαγωνισμούς! Βρείτε μας ΕΔΩ.

© 2022, Thanos Kritsimis. All rights reserved.

About the author

Thanos Kritsimis

Αν η ζωή μου είχε μια playlist τότε σίγουρα σε αυτήν θα έβρισκες τραγούδια της Norah Jones, της Fiona Apple, της Lily Allen και των Moloko. Κάπου διάσπαρτα θα συναντούσες και τραγούδια της Lady Gaga αλλά και κάποιο Eurovision track.

2 Comments

Leave a Comment