#Greek BOMB : Μόλις κυκλοφόρησε το ντουέτο Πάριου – Χριστοφόρου

Είχαμε ακούσει για την νέα συνεργασία τους και ήρθε επιτέλους η ώρα να την απολαύσουμε και να γίνει το σύνθημα του καλοκαιριού!

Η φιλία τους κρατάει χρόνια, ενώ η πρώτη τους επίσημη συνεργασία είχε πραγματοποιηθεί στον δίσκο του Γιάννη Πάριου «Το καλό που σου θέλω» το 2003. Εκεί, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου του είχε χαρίσει μια υπέροχη μπαλάντα με τίτλο «Αγάπη μου». 13 χρόνια μετά το αποτέλεσμα είναι πιο ανεβαστικό και ρυθμικό.

Το «Και βάζω ένα Πάριο» είναι ένα χορευτικό λαικό-pop κομμάτι, που απογειώνουν με τις ερμηνείες τους οι 2 καλλιτέχνες. Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Πάριος σε μία συνεργασία που θα ξαφνιάσει και σίγουρα θα αποτελέσει τη μουσική έκπληξη του καλοκαιριού. Άλλωστε όλοι έχουμε «βάλει ένα Πάριο» για συντροφιά στις σκέψεις μας.

Κυκλοφορεί από την Minos Emi.

https://vimeo.com/169129930

© 2016, Music Hunter Crew. All rights reserved.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ

music hunter

#Review: Οι Fifth Harmony επέστρεψαν με το “7/27”

#Fresh: Θα είναι αυτή η μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

                      instaHUNTing

_______________________________________

Music Hunters

Γεννημένοι διαφορετικές δεκαετίες και σε διαφορετικές γενιές ο καθένας, έχουμε έναν κοινό παρονομαστή. Την Αγάπη μας για την μουσική!!

Είμαστε οι Music Hunters και εδώ θα βρίσκεις μόνο τα Brand new, τα official και τα καλύτερα θέματα για την μουσική! Εσύ πόσο Music Hunter είσαι?

Music Hunter on #spotify