Η Μύριαμ Απλού επέστρεψε και τραγουδάει για τον Χαρδαλιά

Η Μύριαμ Απλού, η πληθωρική, λαϊκή περσόνα που έχει δημιουργήσει ο Τάκης Ζαχαράτος εδώ και κάποια χρόνια, κυκλοφόρησε νέο single.

Για τις ανάγκες προώθησης της παράστασης ‘Έλα Μια Βόλτα‘ του ταλαντούχου performer στο θέατρο Άλσος, κυκλοφορεί απο την Panik Platinum το single ‘Ο Ύμνος Του Χαρδαλιά‘.

Έλα μια Βόλτα… Ο Tάκης Ζαχαράτος στο Θέατρο Άλσος | ενότητες ...

Οι στίχοι και η μουσική του Ζαχαράτου σε ένα single που προ οικονομεί για την ανελέητη σάτιρα που πρόκειται να γίνουμε θεατές στην ολοκαίνουργια παράσταση του, την πανηγυρική επιστροφή στην διασκέδαση μετά την επιδημία.

© 2020, Christos Vasilakopoulos. All rights reserved.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ

Αθηνά Κοντοδήμα | Γνωρίστε την και ακούστε το single ‘Στάλα’

Το Top10 του Ιουνίου | Το album, η αστοχία και πρωτοεμφανιζόμενος του μήνα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

                      instaHUNTing

_______________________________________

Music Hunters

Γεννημένοι διαφορετικές δεκαετίες και σε διαφορετικές γενιές ο καθένας, έχουμε έναν κοινό παρονομαστή. Την Αγάπη μας για την μουσική!!

Είμαστε οι Music Hunters και εδώ θα βρίσκεις μόνο τα Brand new, τα official και τα καλύτερα θέματα για την μουσική! Εσύ πόσο Music Hunter είσαι?

Music Hunter on #spotify