Ο Γιώργος Μίχας στην νέα του δισκογραφική δουλειά συναντά των Σωκράτη Μάλαμα, Τζώρτζια και Ιουλία Καραπατάκη

H διαδρομή του Γιώργου Μίχα από τη δεκαετία του ’80 είναι πολυκύμαντη και ενδιαφέρουσα. Κιθαρίστας, συνθέτης, τραγουδιστής, ο Μίχας παίζει punk τη δεκαετία του ‘80 με διάφορες μπάντες με γνωστότερη το συγκρότημα Sabotage.

Στη νέα συνεργασία του με τον Σωκράτη Μάλαμα, με τον τίτλο «Με παρτενέρ τη Σελήνη», ο Γιώργος Μίχας υπογράφει τη μουσική, τους στίχους, ενώ έχει κάνει και την ενορχήστρωση των 12 τραγουδιών.

Εξώφυλλο άλμπουμ

Ο Σωκράτης Μάλαμας, που έχει κάνει και την παραγωγή, έγραψε γι’ αυτόν στη σελίδα του στο Facebook:

”Άκουσα τα τραγούδια του κυρίου Γιώργου Μίχα και θυμήθηκα τα λόγια του Νίκου Καρούζου: “Η τέχνη είναι ένας ελιγμός ευτυχίας, ώστε να υπάρχουμε κάπως αναπαυτικά δυστυχισμένοι”. Έτσι αποφάσισα να αναλάβω την παραγωγή αυτής της εργασίας”.

Σε αυτά τα δώδεκα τραγούδια, το κοινό μπορεί να ακούσει την μουσική συνάντηση του Σωκράτη Μάλαμα με φωνές όπως αυτές της Ιουλίας Καραπατάκη ή της Τζώρτζιας. Αλλά και ντουέτα του Γιώργου Μίχα με την Τζώρτζια, Ιουλία Καραπατάκη και Βασιλική Διαλυνά.

© 2023, Christos Vasilakopoulos. All rights reserved.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ

Ολοκαίνουργιο τραγούδι από την Βανέσα Αδαμοπούλου

Επιστροφή ‘Στα Δυτικά’ για τον Χρήστο Χολίδη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

                      instaHUNTing

_______________________________________

Music Hunters

Γεννημένοι διαφορετικές δεκαετίες και σε διαφορετικές γενιές ο καθένας, έχουμε έναν κοινό παρονομαστή. Την Αγάπη μας για την μουσική!!

Είμαστε οι Music Hunters και εδώ θα βρίσκεις μόνο τα Brand new, τα official και τα καλύτερα θέματα για την μουσική! Εσύ πόσο Music Hunter είσαι?

Music Hunter on #spotify